Fürdős akciók és programok szeptember 4. és 8. között.

  • Az ősz kezdetének biztos jele, hogy a fürdőkben kevesebb a program, de ezzel párhuzamosan egyre több az akció és kedvezmény.

  • Lesznek azért programok, például éjszakai fürdőzések is a héten.

Agárd: a Fejér megyei nyugdíjasok számára hirdetett akciót az Agárdi Gyógyfürdő. December 23-ig a 60 darabos tb-s fürdőkezelést mindössze 15 ezer forintért vehetik igénybe. A gárdonyi, agárdi, dinnyési nyugdíjasok még ebből is kapnak kedvezményt, számukra ugyanez 13 ezer forintba kerül.

Berekfürdő: ezen a hétvégén is szaunaszeánszokkal várják a gyógyfürdőbe betérő vendégeket. A szaunafelöntések szombaton és vasárnap is 15, 16 és 17 órakor kezdődnek. A programról további részleteket talál a fürdő honlapján.

Győr: a Rába Quelle fürdő szeptember 1. és december 3. között kedvezményt kínál a győri lakosoknak. Ez azt jelenti, hogy 17 óra után 30 százalékkal olcsóbban válthatnak belépőjegyet a fürdőbe. Az akció a felnőtt, gyermek, diák és nyugdíjas jegyekre egyaránt érvényes. A kedvezmény igénybevételéhez győri lakcímkártya szükséges.

Ezen a héten egy program is lesz a Rába Quellében. Szeptember 7-én (szombaton) ugyanis éjszakai fürdőzést tartanak. Az esti fürdőzés 20 órától éjfélig tart.

Hajdúböszörmény: szeptember 7-én X. Bezermeni Vigasságok néven gasztronómiai napot tartanak a Bocskai Termál- és Gyógyfürdőben. Ezen a napon sztárvendégekkel, tombolával, zenés éjszakai fürdőzéssel várják a vendégeket. A programról további részleteket olvashat a fürdő weboldalán.

Lenti: a Lenti Termálfürdőbe keddenként (is) érdemes ellátogatniuk a nyugdíjasoknak, ezeken a napokon ugyanis 50 százalékos kedvezménnyel válthatják meg az élményfürdővel kombinált belépőket. Ez konkrétan azt jelenti, hogy a komplex jegy ára 3600 forint helyett 1800 forintba kerül. Más fürdők hasonló akcióihoz képest különbséget jelent, hogy a kedvezmény a kiemelt időszakokban (ünnepnapokon, hosszú hétvégéken) is érvényes, egészen december 31-ig. A másik különbség, hogy nem az úgynevezett ONYFI igazolványt kérik a jogosultság igazolásához, hanem 55 év felett jár a kedvezményt.

A Lenti Termálfürdő a Zala megyében élőknek is kínál egy akciót. Szerdánként a felnőtt extra kombinált jegy árából és a gyermek, élményfürdővel kombinált jegy árából 50 százalékos kedvezményt nyújtanak. Így előbbi 2300, utóbbi 1300 forintba kerül.

Mórahalom: szeptember 7-én (szombaton) szezonzáró strandparti lesz a mórahalmi termálfürdőben. 11 és 17 óra között nyereményekkel, vetélkedővel, strandzenékkel és koktélokkal várják a fürdőzőket.

Pápa: “nyugdíjas hétfő” kedvezményt hirdetett a Várkertfürdő. Hétfőnként a nyugdíjas igazolvánnyal rendelkező vendégek 50 százalékos kedvezménnyel, 1125 forintért válthatnak napi belépőt. Pápai nyugdíjasoknak ugyanez csak 775 forintba kerül. Az akció december 15-ig tart.

Sárvár: ismét elindult a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő közkedvelt akciója, a “nyugdíjas kedd”. Ez azt jelenti, hogy szeptember 3-tól kezdődően az ONYFI igazolvánnyal rendelkező vendégek keddenként mindössze 1000 forintért válthatnak napi belépőjegyet. Az akció december 17-ig tart, de október 29-én nem lesz érvényes.

Zalakaros: a Zalakarosi Fürdő megnyitásának évfordulója alkalmából szeptember 5. és 8. között a zalakarosi lakosok 5 forintért válthatnak komplex fürdőbelépőt. A kedvezményt a zalakarosi lakcímkártyával rendelkező állandó lakosok vehetik igénybe.