• Érdemes a következő napokat és heteket kihasználni még egy jó kis strandolásra.

  • A hajdúszoboszlói Hungarospában minden adott ehhez.

Az időjáráson szerencsére még nem látszik, hogy közeleg az ősz, viszont azért lassan szoknunk kell a gondolatot, hogy hűvösebb hónapok következnek. Addig is érdemes élvezni a jó idő minden egyes napját és az előttünk álló hétvégén, vagy akár hetekben is valamelyik strandfürdő felé venni az irányt.

A hajdúszoboszlói Hungarospa fürdőkomplexumban minden adott egy szezonvégi strandoláshoz, hiszen a kedvező időjárás miatt a szokásosnál tovább tartják fenn a nyári szolgáltatásokat. Ez azt jelenti, hogy az Aquapark még egészen szeptember 8-ig minden egyes nap nyitva lesz. Ezt követően pedig jó idő esetén hétvégi délutánokon vehetik igénybe a csúszdapark szolgáltatásait.

A strandfürdő esetében szeptember 15-ig mind a 15 szabadtéri medence a vendégek rendelkezésére fog állni. Azaz például még szeptember első felében is használhatják a mediterrán tengerpart medencét, az Omega medencét és az összes strandi gyermekmedencét is.

Hungarospa Hajdúszoboszló strand nyárA hónap második felétől pedig az úgynevezett tradicionális strandrész medencéi tartanak majd nyitva. Ez utóbbi sem kevés, hiszen összesen nyolc szabadtéri medencét foglal magában.

További érv a szezonvégi fürdőzés mellett, hogy szeptember elsejétől – azaz most vasárnaptól – már az összes fürdőegységükben olcsóbbak lesznek a belépők. Ez felnőtt jegy esetén azt jelenti, hogy egy strandfürdőbe szóló belépőjegy 2600 helyett 2100 forintba kerül. Az Aquaparkban pedig az egész napra érvényes nagycsúszdás felnőtt belépő ára 3400 helyett 2900 forint lesz.

A Hungarospa fürdőkomplexumról minden tudnivalót megtalál ide kattintva a honlapjukon.  Ne feledjék azt sem, hogy a Hungarospa webshopjában akár online elővételben is megvásárolhatják a belépőjüket.

A cikk megjelenését a Hungarospa Zrt. támogatta.