Fürdős programok és akciók augusztus 27. és szeptember 1. között.

  • Szezonzáró családi programok, éjszakai fürdőzések, sztárfellépők is lesznek ezen a héten a fürdőkben.

  • A gyulai lakosok ingyen mehetnek a Várfürdőbe.

Bonyhád: szezonzáró fürdőfesztivál lesz a Bonyhádi Termálfürdőben augusztus 30-án (pénteken). 15 órától a gyerekeket ingyenes légvárral, trambulinnal és gokarttal várják. 18 órától Deniz, 19 órától Krisz Rudi lép fel, 20 órakor pedig strandkoncert kezdődik a Dynamic zenekarral. A bonyhádi fürdő ezen a napon 23 óráig tart nyitva.

Budapest-Dagály: augusztus 30-án, pénteken nyárzáró éjszakai fürdőzést tartanak a Dagály fürdőben. Ennek a különlegességét az adja, hogy 19:30-tól gépház bejárás is lesz, majd maga az esti program 20 órától kezdődik és szaunafelöntéseket is tartanak. Jegyek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre és kizárólag online elővételben érhetők el.

Budapest-Pünkösdfürdő: augusztus 30-án vizes mókával búcsúztatják a nyarat a Pünkösdfürdői strandon. Dzsungelkvízzel, vízi mini diszkóval, családi vízi párbajjal, vidám arcfestéssel várják a gyerekeket és szüleiket. A programok 10 órakor kezdődnek és 17 óráig tartanak.

Gyula: augusztus 31-én biztosan sokan lesznek a Várfürdőben, hiszen ezen a napon a gyulaiaknak ingyenes a belépés. Gyulai lakcímkártya ellenében a gyógy- és strandfürdő, valamint az uszoda használható ingyen, az AquaPalota és a szaunapark felár ellenében látogatható.

Hajdúszoboszló: még szombatig vásárolható meg a Hungarospa akciós nyári belépőjegycsomagja, a “Csodás Magyarország”. A belépők a strand- és gyógyfürdőbe, az aquaparkba és a fedett élményfürdőbe egyaránt belépést biztosítanak. Szintén augusztus 31-ig érvényes a “Kajla kedvezmény”, ami azt jelenti, hogy a Kajla útlevelet felmutató alsó tagozatos gyerekek számára a belépő árából 400 forintos kedvezményt biztosítanak.

Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdő: a héten utoljára lehet éjszakai fürdőzésre menni a Parkfürdőbe. Az esti program szerdán és pénteken kerül megrendezésre, 21 órától hajnali 2-ig. Az esti belépőjegy ára 2000 forint.

Pápa: szeptember elsején kalózos gyermeknapot tartanak a Várkertfürdőben. 14 órától kincskereséssel és játékos feladatokkal szórakoztatják a legfiatalabb fürdővendégeket.

Tamási: ezen a héten pénteken tematikus szaunaestet, szombaton pedig 22 óráig tartó esti fürdőzést tartanak a Tamási Termálfürdőben.

Tiszakécske: ezen a héten is animációs programokkal várja vendégeit a Barack Thermal Resort. Ezek közé tartozik reggeli torna, vízi vetélkedő, különféle kézműves foglalkozások, csillámtetoválás, lufihajtogatás. Animációs programokat hétfőn, szerdán, csütörtökön és pénteken tartanak Tiszakécskén, mindegyik nap 10 és 17 óra között.

Zalakaros: szeptember elsején megyekártyás nap lesz a Zalakarosi Fürdőben. Ez azt jelenti, hogy a Napló, a Vas Népe és a Zalai Hírlap előfizetői részére biztosított kártyával ezen a napon 50 százalékos kedvezménnyel vásárolhatnak komplex napi belépőjegyet.