• Az utolsó téli hétvégére több fürdőben is programokkal készülnek.

  • Néhány fürdős akció kifut a hónap végén, de akad olyanra is példa, amit még a következő hónapokban is kihasználhatunk.

Balmazújváros: február 26-27-én tavaszváró szaunamaratont rendeznek a Kamilla Gyógyfürdőben. A nagyon menő, 100 fős szaunaházukban mindkét nap 11 órától kezdődően hét szaunafelöntést tartanak, ráadásul még előzetes regisztráció sem szükséges.

Berekfürdő: még január elején hirdetett egy nagyon jó akciót a Berekfürdői Gyógyfürdő. Az 1+1 akció lényege, hogy két darab napi belépőjegy vásárlása esetén a teljes vételárból 50 százalékos kedvezményt biztosítanak. Érdemes ezzel élni, hiszen már csak február 28-ig érvényes az ajánlat.

Csongrád: Szenior Szerda néven hirdetett akciót a Csongrádi Gyógyfürdő. Szerdánként az 50 év feletti, napijegyet váltó vendégek, az esti jegy árán, azaz 900 forintért fürdőzhetnek egész nap. A kedvezmény visszavonásig érvényes.

Makó: február 26-án, azaz most szombaton „Szuperhősök farsangja” néven tartanak programokat a Hagymatikum fürdőben. Napközben kézműves foglalkozásokkal, csillámtetoválással várják a legfiatalabb fürdővendégeket, de vízi aerobik és tematikus szaunaprogramok is lesznek. 15 órától a Pumpkins Trió ad koncertet, 19:30-tól pedig télűző éjszakai fürdőzés veszi kezdetét.

Pápa: február 26-án farsangi éjszakai fürdőzés lesz a Várkertfürdőben. A program 20:30-tól egészen éjjel 2-ig tart és a jelmezben érkezők fürdőbelépőket is nyerhetnek. Az esti belépő 2000 forintba, online elővételben 1700 forintba kerül.

Szeged: február 25-én (pénteken) ismét éjszakai fürdőzés lesz a Napfényfürdő-Aquapolisban. A zenés program 21 órától éjfélig tart a Forrás Spában és az este folyamán ingyenes szaunaszeánszokat is rendeznek. Az éjszakai fürdőbelépő ára 3300 forint. Érdemes tudni, hogy egy jelentős nyugdíjas kedvezményt is kínál a fürdő: hétfőtől csütörtökig a senior vendégek mindössze 1000 forintért válthatnak napi belépőjegyet. A nyugdíjas akció június 30-ig érvényes.

Tiszakécske: a Barack Gyógy- és Élményfürdő Termál Szerda nevű akciója szerencsére még nem ér véget a téllel együtt. Szerdánként a belépőjegy 2100 forintba kerül és ezeken a napokon a fürdő étterme is jelentős kedvezménnyel várja a vendégeket. A szerdai akció még egészen május 25-ig tart.

Túrkeve: március 6-ig érvényes a Túrkeve Termálfürdő hétfői és szerdai akciója. Az két említett napon a helyi lakosok számára 50 százalékos kedvezményt biztosítanak a napi belépőjegyek árából, de a nem helybélieket sem várják üres kézzel: számukra 25 százalékos árengedményt nyújtanak.

Ida kattintva olvashat arról, hogy miért érdemes még idén tavasszal Gyulára látogatni!