• Nőnapi fürdőzések és kedvezmények is elcsíphetők a héten, de a szaunázás kedvelői sem maradnak programok nélkül.

  • Miskolctapolcán éjszakai fürdőzés lesz.

Bükfürdő: kényeztető nőnapi csomagajánlatot kínál a Bükfürdő Thermal & Spa. A fürdőbelépőt és az 50 perces kávéolajos masszázst tartalmazó csomag ára 11.850 forint. A fürdőbelépő mellett egy 25 perces vitalizáló masszázst és egy 25 perces vadgesztenyés lábpakolást magában foglaló csomag pedig 12.500 forintba kerül. A csomagajánlatok március 8-ig vehetők igénybe.

Hajdúböszörmény: március 4-én szaunaszeánszokkal és meghosszabbított nyitvatartási idővel várja vendégeit a Bocskai Gyógyfürdő. A felöntésekre 18, 19 és 20 órai kezdettel kerül sor, a három szaunaszeánszra érvényes jegy ára 1590 forint.

Hajdúnánás: március 4-én, pénteken éjszakai fürdőzés lesz a Hajdúnánási Gyógyfürdőben. A 20 órától éjjel 1-ig tartó programon a jó hangulatról DJ gondoskodik és az este folyamán öt szaunaszeánszot is tartanak. Ezen felül továbbra is érvényes a gyógyfürdő „nyugdíjas kedd” nevű akciója, aminek keretében keddenként a nyugdíjas igazolvánnyal rendelkező vendégek 1200 forintért válthatnak napi belépőt. A „szauna szerda” akcióban pedig a hét harmadik napjain a szaunás fürdőbelépő ára csak 2000 forint.

Igal: március 5-én és 6-án nőnapi hétvégét rendeznek az Igali Gyógyfürdőben. Mindkét nap, minden 18 év feletti hölgyvendéget egy 500 forint értékű masszázskuponnal ajándékoznak meg. Szombat délután a hölgyeket ingyenes szaunaszeánszokkal is várják, vasárnap délután pedig medencebált tartanak. Egy csomagajánlatot is összeállított a fürdő erre a hétvégére: ez fürdőbelépőt és 30 perces illóolajos masszázst, vagy 30 perces halpedikűrt foglal magában.

Komárom: március 6. a szaunázók napja lesz a Brigetio Gyógyfürdőben. 11:15-től kezdődően hat szaunafelöntésen vehetnek részt a forróság kedvelői. A szaunaszeánszokra alkalmanként 550 forintért váltható kiegészítő jegy.

Makó: szaunabérlet akciót hirdetett a Hagymatikum fürdő. A 25 alkalomra szóló szaunabérlet 32 ezer helyett 28.800 forintba kerül, ugyanennek az ára Makó kártyával csak 14.400 forint, kistérségi kedvezménnyel 20.160 forint. A kedvezményes bérlet március 31-ig vásárolható meg, az érvényességi ideje pedig hat hónap.

Miskolctapolca: nőnapi éjszakai fürdőzést rendeznek március 5-én a Miskolctapolca Barlangfürdőben. A 19 órától 23 óráig tartó esti program idején – előzetes regisztrációval – szaunaszeánszokon is részt vehetnek a vendégek. Az esti fürdőbelépő egységesen 3000 forintba kerül, a szaunába és szaunaszeánszokra is érvényes jegy ára pedig 3900 forint.