• Többféle nyugdíjas kedvezménnyel, belépőjegyekre vonatkozó akcióval és éjszakai fürdőzésekkel indul az év.

  • A szaunázás kedvelői sem maradnak programok nélkül.

Bükfürdő: január 10. és február 28. között egy „téli feltöltődés” nevű csomagot kínál a Bükfürdő Thermal & Spa. A 11.900 forintba kerülő ajánlat egy szaunába is érvényes felnőtt fürdőbelépőt, valamint egy 25 perces gyógymasszázst foglal magában.

Cegléd: esti szaunaprogramokkal kezdődik 2022 a Ceglédi Gyógyfürdőben. Január 8-án 20:30-tól kezdődően négy felöntésen vehetnek részt a vendégek. Ugyanekkor éjszakai fürdőzést is tartanak, ahogy egyébként minden szombaton 20 óra és éjfél között. Az esti belépő 2600 forintba kerül.

Komárom: most vasárnap, azaz január 9-én Szaunázók Napja lesz a Brigetio Gyógyfürdőben. 11:15-kor, majd 14 és 18 óra között óránként tartanak felöntéseket. A szaunaszeánszokon alkalmanként 550 forintért vehetnek részt (a szaunába is érvényes fürdőbelépő árán felül).

Makó: január 8-án (szombaton) éjszakai fürdőzést tartanak a Hagymatikum fürdőben. Az esti program 19:30-tól éjfélig tart. Ezen a napon több szaunaszeánszot is tartanak a termálfürdőben már délutántól kezdődően, ezek közül az utolsó háromra, (20, 21 és 22 órakor) már az éjszakai fürdőzés idején kerül sor.

Sárvár: az év első hetében ismét elindult a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő közkedvelt akciója, a „nyugdíjas kedd”. Ez azt jelenti, hogy a hét második napján a nyugdíjas igazolvánnyal rendelkező vendégek jelentős kedvezménnyel, 1100 forintért válthatnak napi fürdőbelépőt.

Szeged: nagyon jó nyugdíjas akciót hirdetett a Napfényfürdő Aquapolis. Hétfőtől csütörtökig a nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők 1000 forintért válthatnak napi belépőt a termálfürdőbe. A kedvezmény egész januárban érvényes, de a Forrás Spa használatára nem jogosít.

Tiszakécske: az ünnepi időszak végével újra elérhető a Barack Gyógy- és Élményfürdő „termál szerda” nevű akciója. Szerdánként a napi fürdőbelépő kedvezményes áron – 2100 forintért – vásárolható meg, ráadásul a fürdő étterme is jelentős kedvezménnyel várja szerdánként a vendégeket. Az akció május 25-ig tart.