• Néhány fürdőben előszilveszteri éjszakai fürdőzéssel búcsúztatják az évet, máshol pedig a január elsejét máris esti fürdős programmal indítják.

  • A szaunázás kedvelői is találhatnak jó kis fürdős programokat.

A szilveszteri éjszakai fürdőzésekről itt írtunk, az fürdők szilveszteri és újévi nyitvatartásáról pedig itt olvashatnak.

Hajdúböszörmény: évbúcsúztató éjszakai fürdőzés lesz december 30-án a Bocskai Gyógyfürdőben. 20:30-tól éjfélig party zenékkel szórakoztatják a fürdőzőket, akik akár szaunaszeánszokon is részt vehetnek. Az éjszakai fürdőzésre 1800 forintba kerül a belépő, a három szaunafelöntésen pedig 1590 forintért vehetnek részt.

Igal: ahogy az Igali Gyógyfürdőben megszokott, szilveszterkor délutáni zenés medencepartyt rendeznek a kültéri gyógymedencénél. 10 és 14 óra között retró discóval szórakoztatják a vendégeket. A fürdő ezen a napon 15 órakor fog zárni.

Leányfalu: a település termálfürdőjében az éjszakai fürdőzések kedvelői igazán megtalálják a számításukat, hiszen december 31-én is lesz esti fürdőbuli, valamint január elsején, szombaton is megtartják a megszokott esti programot. A fürdő január 1-jén délben nyit és 19 órakor zárnak, majd az éjszakai fürdőzésre 20 óra és éjjel 1 óra között kerül sor. Szabadtéri fürdőről van szó, de most úgy tűnik, enyhe idővel indul 2022, így a fázósabbaknak is ajánlható ez az esti program.

Miskolctapolca: jól indul az év a Miskolctapolca Barlangfürdőben, hiszen január elsején mindjárt éjszakai fürdőzés is lesz. Ráadásul az este folyamán három alkalommal szaunafelöntéseken is részt vehetnek a vendégek. Az esti fürdőzés 19 órától 23 óráig tart. A belépőjegy egységesen 3000 forintba kerül, a szaunafelöntésekre is érvényes jegy ára pedig 3900 forint.

Tiszakécske: előszilveszteri éjszakai fürdőzés lesz december 30-án a Barack Gyógy- és Élményfürdőben. A vendégeket welcome pezsgővel várják, 18 órától éjfélig DJ Göme zenél, 20 órától pedig filmvetítést is tartanak.

Vásárosnamény: január elsején éjszakai fürdőzést tartanak a Szilva Termál- és Wellnessfürdőben. Az esti program 20:30-tól 0:30-ig fog tartani.