• Számos termálfürdőben szilveszteri éjszakai fürdőzéssel búcsúztatják a 2021-es évet.

  • Zenés programokkal, fellépőkkel, tűzijátékkal várják a vendégeket.

  • Az árak 6.900 forinttól kezdődnek, de a drágább belépők ára akár a 30 ezer forintot is megközelítheti.

Még 2020 előtt nagyon kedveltek voltak a fürdők által rendezett szilveszteri éjszakai fürdőzések. Ezek jellemzően nem pusztán meghosszabbított nyitvatartást, hanem zenés és egyéb programokat is magukban foglaltak. A pandémia miatt ezek az esti fürdőzések tavaly december 31-én elmaradtak, viszont jelen állás szerint idén megtarthatók.

Számos fürdő már meg is hirdette a szilveszterre szóló programját. Amennyiben az adott fürdő lehetőséget nyújt rá, akkor érdemes elővételben megvásárolni az eseményekre szóló belépőket, a pandémia előtti évek tapasztalata alapján ugyanis szilveszter napjára már elfogynak a jegyek.

Budapest – Aquaworld: szilveszteri party lesz az Aquaworld élményfürdőben, ami 20 órától 2:30-ig tart. Programokból nem lesz hiány: tűz zsonglőr, légi akrobatika, tűzi-vízijáték, igazi tűzijáték, fényfestés és lézer-show is lesz. Az este folyamán óévbúcsúztató szaunaszeánszokat is tartanak. A zenét DJ biztosítja, lesz éjféli menü, a játszóházban pedig a gyerekek számára is külön programokat tartanak és itt még gyerekzenekar is fellép. Kizárólag online elővételben válthatók belépők felnőtteknek 25 ezer forintért, gyerekeknek (14 éves korig) 15 ezer forintért. Az Aquaworld fürdő védettségi igazolvánnyal látogatható.

Cegléd: szilveszteri medencés bulit rendeznek a Ceglédi Gyógyfürdőben. A 20 órától éjjel 2-ig tartó programon az érkezőket welcome drinkkel köszöntik, a zenéről DJ Gabes gondoskodik, éjfélkor mindenki egy pohár pezsgőt és egy pár virslit kap. Jegyek kizárólag online elővételben vásárolhatók, az ára fejenként 6900 forint.

Hajdúszoboszló: az Aqua-Palace fedett élményfürdőben tartják a szilveszteri medencés bulit, ami este 8 órakor kezdődik és egészen hajnali 4-ig tart. A vendégeket welcome drinkkel, vacsorával, desszertekkel, éjféli büfével várják. 22 órától Josh & Betti lép fel, de lézershow és további zenés programok is lesznek. A belépő 14 éves kor felett 14 ezer forintba, gyerekeknek 10 ezer forintba kerül. A szilveszteri programon a védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégek vehetnek részt.

Magyarhertelend: a Hertelendi Termálban 19 órától éjjel 2-ig tart majd a szilveszteri buli. Két DJ, retro videó disco, szaunaszeánszok, éjféli pezsgőzés és tombola is lesz. A szilveszteri belépő elővételben 7 ezer forintba, a helyszínen 7.900 forintba kerül. A szaunaprogramokat is magában foglaló – csak elővételben megvásárolható – belépő ára 10.900 forint.

Sárvár: készül szilveszterre a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő is, ahol a gyógyfürdő, illetve a családi élményfürdő részlegében tartják a bulit. Az este folyamán vízgömb-show-t, beltéri tűzijátékot tartanak, éjfél után pedig fellép a Princess hegedű trió. A fürdő hajnali 4-ig lesz nyitva, a szaunavilág és a csúszdák pedig 3 óráig üzemelnek. A 20 órától kezdődő programra a belépő ára attól függ, hogy milyen étkezést igényelnek a vendégek. Így a legolcsóbb felnőtt belépő ára – early bird kedvezménnyel – 12.900 forint, a gálavacsorás belépő pedig 28.900 forintba kerül. A pontos árakat megnézheti a fürdő honlapján.

Zalakaros: a Zalakarosi Fürdőben 21 órakor kezdődik az éjszakai party és egészen hajnali 4-ig fog tartani. A zenét DJ Bony biztosítja, lézer- és fényjátékokkal, éjféli tűzijátékkal, éjféli pezsgővel és virslivel, szaunázási lehetőséggel várják a vendégeket. Az esti belépő 10.900 forintba kerül.

Szilveszter éjszakai fürdőzés

A fentieken túl a nyugodtabb szilveszteri fürdőzést tervezőknek érdemes tudni, hogy az egerszalóki Nosztalgia Strandfürdő is hétvégi nyitvatartással várja a vendégeket december 31-én és január 1-jén, ami azt jelenti, hogy mindkét nap csak éjjel 1 órakor zárnak. Itt pedig további szilveszteri programokat és ajánlatokat talál.