Fürdős akciók és programok szeptember 19. és 24. között.

  • Ahogy megyünk bele az őszbe, úgy sokasodnak a termálfürdők akciói.

  • Nyugdíjas és családi kedvezményt, valamint bizonyos napokra érvényes akciót is kínálnak a fürdők.

Bükfürdő: mostantól egészen október 20-ig kedvezményes őszi wellness csomagok érhetők el a termálfürdőben. A Mézédes Kényeztetés nevet kapott csomag 1 db kombi napijegyet és egy 30 perces mézes masszázst foglal magában. (A kombi jegy a gyógy- és strandfürdőbe – I. zóna – valamint a szaunavilágba – III. zóna – egyaránt érvényes). Ennek az ára 9000 forint helyett 6300 forint.

A Páros Wellness Szüret csomag 2 db kombi napijegyet (gyógy- és strandfürdő I. zóna és élményfürdő II. zóna), továbbá két 30 perces szőlőmagos aromamasszázst tartalmaz. Ennek az ára 18.400 forint helyett csak 12.900 forint.

Celldömölk: a Vulkánfürdőbe két nap is kedvezményesen látogathatunk el. Hétfőnként és csütörtökönként ugyanis a felnőtt, diák és gyermek belépő 1190 forintba, a nyugdíjas jegy pedig mindössze 790 forintba kerül. Aki jó előre tervez, az vegye figyelembe, hogy az akciós napok október 23-án, december 25-én, december 28-án és január 1-jén nem érvényesek.

Eger: szeptember 18. és október 12. között az Egri Termálfürdő Fürdőháza karbantartás miatt nem üzemel. A többi, ilyenkor nyitva tartó medence viszont továbbra is látogatható, ezért akik amúgy is ezeket használnák, azok jól járnak, hiszen csökkentett jegyárak érvényesek ebben az időszakban. A felnőtt belépő 1900 helyett 1600 forintba kerül, a diák és nyugdíjas jegy 1600 helyett 1440 forint, az egri belépőért pedig 1300 forint helyett 1100 forintot kell fizetni.

Makó: a Hagymatikum termálfürdő “masszázs kedd” akciójának keretében keddenként más és más szolgáltatást kínálnak 50 százalékos kedvezménnyel. Szeptember 19-én a 30 perces svéd és aromamasszázs, az 50 perces Holt-tengeri bőrmegújító masszázs és a Holt-tengeri sós fürdő lesz akciós.

Miskolctapolca: szeptemberben minden szombaton éjszakai fürdőzésen vehetnek részt a Barlangfürdő vendégei. Az esti program 20 órától éjfélig tart és ezalatt három alkalommal szaunaszeánszokat is tartanak. Akinek van érvényes napijegye, az külön díj fizetése nélkül maradhat az éjszakai fürdőzésen is (ezért jár egy piros pont a fürdőnek). Aki csak külön erre a programra érkezne, az 2600 forintért válthat esti belépőt, ami mellé további 1000 forintért szaunajegyet is kap. Utóbbival a szaunaszeánszokon is részt vehetnek (második piros pont), de ez előzetes regisztrációhoz kötött.

Sárvár: már írtuk, de hátha van, aki még nem tud róla, hogy ismét elérhető a termálfürdő “nyugdíjas kedd” akciója. Ennek keretében a keddi napokon az úgynevezett ONYFI igazolvánnyal rendelkező vendégek 1800 forint helyett 900 forintért válthatnak napi belépőjegyet.

Sárvári termálfürdőSzentgotthárd: nem program és nem akció, de fontos lehet azoknak, akik a termálfürdőbe mennének, hogy szeptember 18. és 21. között karbantartási munkálatok miatt zárva tart a szentgotthárdi fürdő.

Tamási: ezen a héten hétfőtől csütörtökig tart a Tamási Termálfürdő nyugdíjasoknak szánt akciója. Ennek keretében a nyugdíjas igazolvánnyal rendelkező vendégek 1200 forintért válthatnak belépőt a fürdőbe.

Tiszakécske: szeptember elseje óta újra elérhető a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő családi péntek akciója. A hét utolsó munkanapjain 30 százalékos kedvezménnyel válthatók családi belépők (2 felnőtt, 2 gyermek számára). A családi péntek akció október 27-én, 29-én és december 29-én nem érvényes. (A fürdőben korábban létezett egy “termál szerda” nevű akció is, ami kedvezményes árú belépőt és étkezési lehetőséget foglalt magában. A jó hír az, hogy hamarosan újra indul ez az akció, majd október 18-tól lesz ismét elérhető).