Fürdős programok és akciók szeptember 12. és 17. között.

  • Zenés program a termálmedence partján, éjszakai fürdőzés szaunaszeánszokkal – eseménydús lesz ez a hét is.

  • Dupla csúszás akcióval várják a Hajdúszoboszlóra érkezőket.

Debrecen: nem program, hanem fontos információ, hogy az Aquaticum élményfürdő szeptember 11. és 15. között, tehát hétfőtől péntekig a félévente szokásos karbantartási munkálatok miatt zárva tart.

Hajdúszoboszló: szeptemberre “dupla csúszás” néven akciót hirdetett a Hungarospa fürdő aquaparkja. Ez azt jelenti, hogy a 2 órás belépő áráért 4 órán át csúszdázhatnak a vendégek. Az aquapark – jó idő esetén – szeptember végéig szombatonként és vasárnaponként tart nyitva 12 és 16 óra között.

Igal: zenés medencés party lesz most vasárnap (szeptember 17.) az Igali Gyógyfürdőben. A Feeling együttes a külső termálmedencénél szórakoztatja a vendégeket 15 és 18 óra között.

Komárom: szeptember 16-án (szombaton) 20:30-tól éjszakai fürdőzés veszi kezdetét a Brigetio Gyógyfürdőben. Az este folyamán öt (!) alkalommal tartanak szaunaszeánszokat – nemhiába, a Brigetio fürdő egyik erőssége a szaunás kínálat. Aki csak pancsolna, annak 1000 forint az esti jegy, a szaunába is érvényes belépő 1500 forintba kerül, a szaunaszeánszokon pedig alkalmanként 350 forintért lehet részt venni.

Makó: játékos indián nyár party lesz szeptember 16-án a Hagymatikum termálfürdőben. Rengeteg programmal készül a fürdő, ezek közé tartozik – a teljesség igény nélkül – a vízi diszkó, élő csocsó, élő szumó, kézműves gyerekfoglalkozások, csillámtetoválás.

Miskolctapolca: szeptemberben minden szombaton éjszakai fürdőzésen vehetnek részt a Barlangfürdőbe látogató vendégek. Ezeken a napokon a medencéket csak éjfélkor zárják, továbbá 21, 22 és 23 órakor szaunaszeánszokat is tartanak. Az esti belépőjegy 2600 forint, de szerintünk érdemesebb korábban érkezni, mert a napi belépőt váltó vendégek felár nélkül részt vehetnek az esti fürdőzésen is.

Barlangfürdő esteTiszakécske: szeptember 16-án, azaz szombaton éjszakai fürdőzés lesz a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben. Ezen a napon a fürdő éjfélig tart nyitva. Az esti fürdőzésről hamarosan további információkat olvashat a termálfürdő honlapján. A fürdőbe látogatóknak érdemes tudni, hogy ezen a héten hétfőtől csütörtökig karbantartás miatt nem üzemel a kör alakú élménymedence.

Zalakaros: szeptember 16-án “Zöld Nap Pankival” néven tartanak programokat a zalakarosi termálfürdőben. 10:30-kor aquafitnesszel veszi kezdetét a nap, majd szelektív hulladékgyűjtő társasjátékot, ökológiai dominót és egyéb foglalkozásokat tartanak. 15:30-kor pedig mindezt aquasalsával zárják.