Fürdős akciók és programok szeptember 5. és 10. között.

  • Két termálfürdő is kedvezményeket kínál a hét egyes napjain.

  • Éjszakai fürdőzések, valamint egy fürdős főzőverseny is lesz ezen a héten.

Celldömölk: a Vulkánfürdőben minden hétfőn és csütörtökön akciós belépők válthatók. Ez a felnőttek, diákok és gyermekek esetében 1190 forintos, a nyugdíjasok számára 790 forintos jegyárat jelent, ami igen baráti ár. A hétfői és csütörtöki akció nem lesz érvényes október 23-án, december 25-én, december 28-án és január 1-jén.

Gyomaendrőd: szeptember 9-én főzőversenyt rendeznek a Liget Gyógyfürdőben. Ebből az alkalomból egész nap ugrálóvárral, játszóházzal várják a gyerekeket. A nap folyamán fellép Fási Gyula, a sztárvendég pedig Desperado lesz. A programról további részleteket talál a fürdő honlapján.

Liget Gyógyfürdő KINGMakó: a Hagymatikum termálfürdőben továbbra is minden kedden akciós szolgáltatásokkal várják a vendégeket. Szeptember 5-én a 30 perces svéd és aroma masszázs, az 50 perces svéd masszázs és a Kleopátra kádfürdő vehető igénybe 50 százalékos kedvezménnyel.

Martfű: szeptember 9-én, azaz szombaton éjszakai fürdőzést rendeznek a Martfű Termál Spában. Az zenés esti pancsolás 20:30-tól 01:30-ig tart, 22 órakor pedig filmet vetítenek. A fürdőzésre 1300 forintért váltható belépőjegy.

Miskolctapolca: a Barlangfürdőben szeptember minden szombatján éjszakai fürdőzést tartanak. A program 20 órakor kezdődik és éjfélig tart, a fürdőt 0:30-kor zárják. Az este folyamán három alkalommal (21, 22 és 23 órakor) szaunaszeánszon is részt vehetnek a fürdőzők. Az esti belépőjegy 2600 forintba kerül, de a napijegyes vendégek külön felár fizetése nélkül maradhatnak az éjszakai fürdőzésre is.

Sárvár: szeptember 5-től ismét elkezdődik a sárvári termálfürdő népszerű “nyugdíjas kedd” akciója. Ez azt jelenti, hogy a nyugdíjas vendégek keddenként mindössze 900 forintért válthatnak napijegyet. A kedvezmény igénybevételéhez mindenképpen vigyék magukkal az ONYFI igazolványukat. Az akció egészen december 12-ig tart.

Zalakaros: szeptember 9-én (szombaton) 10:30-kor aquafitnesszel indul a nap a zalakarosi termálfürdőben (jó időben a strandon, esőben a benti élményfürdőben). 13 órától kezdve pedig a fürdő kabalájának, Pankinak a kreatív kuckója várja a gyerekeket és szüleiket. 15:30-kor aquasalsa zárja a napi programok sorát.