Fürdős programok és akciók augusztus 29. és szeptember 3. között.

  • Az ősz első jele, hogy egyre több akcióval állnak elő a termálfürdők.

  • Nyugdíjas gyógyászati kedvezményt, napi akciót is kínálnak egyes helyeken.

Agárd: az Agárdi Gyógy- és Termálfürdő ismét meghirdette a Fejér megye és a település nyugdíjas lakosainak szóló gyógyászati akcióját. A lehetőség a szeptember 4. és december 22. közötti időszakra érvényes, azon belül is a társadalombiztosítás által támogatott, a termálfürdőben igénybe vehető gyógykezelésekre (medencefürdő, iszappakolás, víz alatti gyógytorna, súlyfürdő, orvosi gyógymasszázs, szénsavfürdő, vízsugármasszázs).

Ehhez a maximálisan igényelhető 60 alkalmas kezelést kell felhasználni, ami így 27-30 ezer forint helyett 14 ezer forintba kerül a Fejér megyében élő nyugdíjasoknak. Ez kezelésenként igen jutányos, 233 forintos árat jelent. Még jobban járnak a helybéli nyugdíjasok, számukra ugyanez 13 ezer forintba kerül. További részleteket és tudnivalókat talál az akcióról a fürdő honlapján.

Agárdi TermálfürdőCelldömölk: szeptembertől újraindul a Vulkánfürdő napi akciója. Mostantól nemcsak a hétfő, hanem a csütörtök is fürdőnapnak számít. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy ezeken a napokon kedvezőbb áron válthatók belépőjegyek. Ezeken a napokon egy felnőtt, diák, vagy gyermekjegy 1190 forintba, egy nyugdíjas belépő 790 forintba kerül. Az akció január elsejéig érvényes. Kivételt jelent: október 23., december 25., december 28. és január 1.

Debrecen: továbbra is érvényes az Aquaticum Termálfürdő hétfői akciója, aminek révén a nyugdíjas vendégek a hét első napjain 30 százalékos kedvezménnyel válthatnak napi belépőjegyet. Szintén elérhető a komplex jegyre vonatkozó akció: az élményfürdőbe, termálfürdőbe és szaunába is érvényes komplex jegyeket 15 százalékos kedvezménnyel kínálják. Mindkét akció visszavonásig érvényes.

Hévíz: ezen a hétvégén tartják az Egregyi Szüretet az Egregyi Múzeum rendezvényterén. Főzőversennyel, népi játszótérrel, szüreti nótázással, utcazenészekkel, vasárnap 15 órától pedig szüreti felvonulással várják az érdeklődőket.

Makó: a Hagymatikum termálfürdőben minden kedden más ás más szolgáltatást kínálnak 50 százalékos kedvezménnyel. Augusztus 29-én a 30 perces svéd és aroma masszázsok, az 50 perces aroma masszázs, továbbá a Bioptron kezelés lesz akciós.

Mórahalom: augusztus 31-ig azok a gyerekek, aki most lesznek első osztályosok az általános iskolában, vagy a gimnáziumban, ingyen látogathatják a mórahalmi termálfürdőt. Ezen a héten vasárnapig érvényes a fürdő “Mórahalmi Strandhét” nevű akciója is: a helyi lakosok által igényelhető Mórahalmi Kedvezménykártyával ingyenes a belépés. Sőt, ezen a héten kedvezményes masszázsokkal is várják a fürdőzőket.

Zalakaros: szeptember 2-án nem maradnak programok nélkül a Zalakarosi Termálfürdő látogatói. Aquafitnesszel, aquasalsával várják a vendégeket, a nap folyamán pedig játékos foglalkozással szórakoztatják a legfiatalabb fürdőzőket. A programokat rossz idő esetén is megtartják.