• Éjszakai fürdőzéseket, szaunaszeánszokat, zenés programokat hoz a Mikulás ezen a héten a fürdőkbe.

  • Decemberre kedvezményekkel készül az egyik élményfürdő.

Cegléd: szombaton éjszakai fürdőzést tartanak a Ceglédi Gyógyfürdőben. Fontos információ, hogy decemberben péntekenként nem lesz éjszakai fürdőzés és a szombati alkalmak közül is majd kimarad december 25. és január 1.

Debrecen: december 4-én, azaz most szombaton Hawaii éjszakai fürdőzést rendeznek az Aquaticum mediterrán élményfürdőben. A zenés buli 19 órától kezdődik, 21 órától táncbemutató is lesz, a medencéket pedig csak éjfélkor zárják. A 4500 forintos belépő tartalmaz egy koktélt is. Ezen a napon az élményfürdő – 18 év felett – védettségi igazolvánnyal látogatható.

Hajdúböszörmény: december 3-án, pénteken Mikulásváró éjszakai fürdőzés lesz a Bocskai Gyógyfürdőben. 20:30-tól szaunafelöntésekkel is várják az érdeklődőket, a fürdő ezen a napon éjfélig lesz nyitva. Az esti fürdőbelépő 1800 forintba kerül, a három szaunafelöntésen pedig 1590 forintért vehetnek részt.

Kisvárda: december 4-én, 14 és 20 óra között Retro Mikulás Party lesz az Aquacinema fürdőben. Remek zenékkel és habpartyval várják a vendégeket. A program normál belépőárakon látogatható.

Makó: december 4-én Mikulás Nap lesz a Hagymatikumban. Napközben kézműves foglalkozásokat tartanak a fürdőben, ahol a Mikulás is tiszteletét teszi. 19:30-tól éjszakai fürdőzés kezdődik, ami éjfélig tart, de az este folyamán szaunaszeánszokat is tartanak.

Miskolctapolca: bábműsorral várják a vendégeket december 4-én és 5-én az Ellipsum élményfürdőben. Mindkét nap 16 órától a Csodamalom Bábszínház: Mikulás – Bohócok a hóban című előadása tekinthető meg. Decemberre különféle kedvezményekkel is készül az élményfürdő. Nyugdíjas kedvezmény: december 17-ig (hétfőtől péntekig) a második nyugdíjas belépő 50 százalékos kedvezménnyel vásárolható meg. Szombatonként és vasárnaponként már 1 felnőtt és 1 gyermek/diák is családi kedvezményt vehet igénybe az időkorlát nélküli jegyekre, de a többi családi jegy esetében is jelentős kedvezményt biztosítanak. Hétköznapokon 16 órától extra kedvezménnyel válthatók belépők az élményfürdőbe.

Szeged: december 3-án (péntek) éjszakai fürdőzés lesz a Napfényfürdő-Aquapolisban. 21 órától éjfélig tartó program idején díjmentes szaunafelöntéseket is tartanak. A 3 órás Forrás Spa belépő 3300 forintba kerül (belépés csak 16 éven felülieknek), de az érvényes diákigazolvánnyal rendelkezők 15 százalékos kedvezményt kapnak ebből az árból.

Szentgotthárd: Mikulás party néven zenés éjszakai fürdőzést tartanak a szentgotthárdi fürdőben. December 4-én az esti program 21 órakor kezdődik és a fürdő éjjel 2-ig, az önkiszolgáló étterem és a szaunapark éjjel 1-ig lesz nyitva. A jó hangulatot DJ Ewing biztosítja. Az esti fürdőbelépő 2400 forintba, a szaunába is érvényes esti jegy pedig 3900 forintba kerül.

Vásárosnamény: ezen a hétvégén igazán érdemes lesz ellátogatni a Szilva Termál- és Wellnessfürdőbe, valamint a fürdő parkolójába. Szombaton 14 óra után a Mikulás lovashintón érkezik a fürdőhöz, ahol körhintával, forralt borral, sült gesztenyével, gőzgombóccal, karácsonyi forgataggal várják az érdeklődőket. 20:30-tól pedig Retro Zenés Mikulás Habparty veszi kezdetét a fürdőben, ahol a jó zenékről DJ Vass Attila gondoskodik. A fél 1-ig tartó éjszakai fürdőzésre a belépő 1500 forintba kerül. December 5-én is megéri ellátogatni a fürdőhöz, hiszen lovashintózással várják az érdeklődőket. A fürdőről és a programokról további információkat talál a Szilva Fürdő honlapján és Facebook oldalán.