• Meglepően sok helyen tartanak éjszakai fürdőzést ezen a héten, néhol ezt még filmvetítéssel is egybekötik.

  • Csongrádon hétvégi akcióval, Debrecenben délutáni programmal várják a családos vendégeket.

Cegléd: december 11-én (szombaton) Mikulás party néven rendeznek éjszakai fürdőzést a Ceglédi Gyógyfürdőben. A 20 órakor kezdődő zenés programra a belépő 2600 forintba kerül.

Csongrád: december végéig minden szombaton és vasárnap kedvezményes fürdőbelépővel várja vendégeit a Csongrádi Gyógyfürdő. Ez azt jelenti, hogy a családi jegy ezeken a napokon 3000 forintba kerül. Ez egy 4 fős család esetén érvényes, további gyermekenként 300 forint/fő fizetendő. A jegy megvásárlásakor egy szaunabelépőt is ajándékba adnak, ami december 31-ig használható fel.

Debrecen: Hawaii családi napot tartanak december 11-én, azaz most szombaton az Aquaticum mediterrán élményfürdőben. Délután trópusi aqua fitnesszel, Hawaii fejdísz és kalózsapka készítéssel, családi kincskereséssel, anya-lánya szépségsarokkal, apa-fia kalózpárbajjal várják a vendégeket.

Eger: december 11-én éjszakai fürdőzés lesz az Egri Termálfürdőben. Ezen az estén filmvetítést is tartanak, méghozzá az Igazából szerelem című filmet lehet majd megtekinteni.

Hajdúnánás: továbbra is érvényes a Hajdúnánási Gyógyfürdő keddi és szerdai akciója. Keddenként a nyugdíjas igazolvánnyal rendelkező vendégek 1200 forintért válthatnak napi belépőt. Szerdánként pedig a szaunába is érvényes belépő ára 2000 forint. A szaunakedvelőknek pénteken és szombaton is érdemes lesz felkeresniük a fürdőt, hiszen késő délutántól három alkalommal szaunafelöntéseket tartanak.

Kaposvár: éjszakai fürdőzés lesz a Virágfürdőben, méghozzá most szombaton. 20:30-tól éjjel 1-ig a zenét DJ Voluman biztosítja, 21:15-kor rúdfitnesz bemutató lesz és szaunaprogramokat is tartanak. Felnőtteknek 1600 forint, diákoknak és nyugdíjasoknak 1200 forint a belépő. A szaunába is érvényes felnőtt belépő ára 2600 forint, diákoknak, nyugdíjasoknak ugyanez 2000 forint.

Kecskemét: pénteken, azaz december 10-én éjszakai fürdőzést rendeznek a Kecskeméti Fürdőben. Kapunyitás 21 órakor lesz, a medencéket pedig majd csak fél 1-kor kell elhagyni. A zenés programra az esti fürdőbelépő 1900 forintba, a szaunavilágba is érvényes esti belépő pedig 2600 forintba kerül.

Miskolctapolca: zenés éjszakai fürdőzést rendeznek december 11-én az Ellipsum élményfürdőben. A program 20 órakor kezdődik, a medencéket 23:30-kor zárják. Az este folyamán a relax csarnok négy medencéje, valamint a kültéri ülőmedence használható. Az éjszakai fürdőjegy egységesen 4000 forintba kerül.

Szeged: ezen a héten pénteken (december 10.) is zenés éjszakai fürdőzés lesz a Napfényfürdő-Aquapolisban. A programot 21 és 24 óra között tartják a Forrás Spában. Az este folyamán két szaunaszeánszon is részt vehetnek a vendégek. A 3 órás esti belépő 3300 forintba kerül.

Nyitókép: Csongrádi Gyógyfürdő