• Lassan újra beindul az élet a fürdőkben, egyre több helyen hirdetnek programokat, kedvezményeket.

  • A héten szárazlábas fürdőtúrát és zenés fürdőpartyt is rendeznek.

Cegléd: a nyári főszezon előtt még két alkalommal lesz lehetőség a felező csütörtök nevű akció igénybevételére. Június 3-án és 10-én a ceglédi fürdőbe látogató vendégek féláron vásárolhatnak belépőt.

Magyarhertelend: hétfőtől csütörtökig akciókkal várják a fürdőzőket a Hertelendi Termálfürdőben. Hétfőnként a fürdő mellett a szaunaparkba, valamint 3 szaunaszeánszra is érvényes kombinált belépő 3300 forintba kerül. Keddenként az egész napos belépők árából 50 százalékos kedvezményt nyújtanak (ez az akció június 15-ig érvényes). Szerda délutánonként szaunaprogramokon vehetnek részt a vendégek, csütörtökön pedig az egész napos belépők árának fele levásárolható a fürdő éttermében. Utóbbi kedvezmény június 15-ig érvényes.

Miskolctapolca: a Barlangfürdőben általában januárban, a szokásos karbantartási időszak előtt szoktak szárazlábas túrát tartani. Azonban most erre nyár elején, egészen pontosan június 4-én lesz lehetőség. A jelenleg még zárva tartó Barlangfürdőben ugyanis ezen a napon bejárási lehetőséget biztosítanak, vezetett túrák keretében. A lehetőségről további információkat találnak a fürdő honlapján. Szintén ehhez kapcsolódó hír, hogy június 14-től a Barlangfürdő Aquaterápia szolgáltatásai ismét elérhetőek lesznek.

Mórahalom: szezonnyitó zenés strandparty lesz június 5-én a mórahalmi fürdőben. 14-től 21 óráig strandzenékkel, koktélokkal, nyereményekkel, szaunapartyval, két DJ-vel várják a vendégeket.

Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdő: iskolás csoportok számára hirdetett akciót az Aquarius fürdő. Június 15-ig, hétköznapokon a legalább 10 fős csoportok 1400 forint/fő áron léphetnek be, egy fő kísérő számára pedig ingyenes a belépés. A kedvezményhez előzetes regisztráció szükséges, amivel kapcsolatban a fürdő weboldalán olvashatnak további információkat.

Sárvár: közeleg a tanítási szünet, úgyhogy már csak három alkalommal vehető igénybe a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő nyugdíjas kedvezménye (ma és a következő két héten). A fürdő június 15-ig tartó akciójának keretében keddenként a nyugdíjas vendégek 50 százalékos árengedménnyel, 1100 forintért válthatnak napi fürdőbelépőt. A kedvezmény igénybevételéhez az úgynevezett ONYFI igazolványra is szükség van.

Siófok: a Galerius Fürdő jelenleg még csak részlegesen nyitott meg. Ez egyrészt azt jelenti, hogy péntek, szombat, vasárnap tartanak nyitva. Másrészt a belső medencetér zárva van. Mi tart nyitva? Az emeleti szaunavilág, az alagsori szauna, a sókabin és kültéri medence. Viszont cserébe igen kedvező árakat kínálnak. Jelenleg egy felnőtt belépő 1900 forintba, a nyugdíjas és diák belépő pedig 1600 forintba kerül.

Zalaszentgrót: június 15-ig minden belépő mellé ingyen biztosítják a szaunahasználatot.