• Gyerekprogramokat több fürdőben is rendeznek, de néhol ingyenes jógázással, vagy éppen különleges éjszakai szaunaprogramokkal várják a vendégeket.

  • Miskolctapolcán egy sportrendezvény miatt olcsóbbak lesznek a strandbelépők.

Debrecen: július 3-án és 4-én Aqua Fitness, Aqua Manó Party és kézműves foglalkozások is lesznek az Aquaticum strandfürdőben, rossz idő esetén pedig a fedett élményfürdőben. Szombaton 10 órakor kezdődik az Aqua Fitness, 11:30-kor az Aqua Manó Party, 13 órakor pedig a kézműves foglalkozások. Vasárnap 13:30-tól tartják az Aqua Fitnesst, 13 órától a kézműves foglalkozásokat és 14 órától az Aqua Manó Partyt.

Gyula: a nyári főszezonra rendszeres programokkal készül a Várfürdő. Péntekenként 15 órától bábszínházi előadás lesz a gyermek víziparadicsomnál. Szombaton és vasárnap 10 és 17 óra között disco lesz a csúszdás medencénél. A hétvége mindkét napján ugyanennél a medencénél 11:15-től, 14:15-től és 16:15-től aquafitness foglalkozásokat is tartanak.

Hévíz: a Tófürdőben minden szombaton, 9:00 és 10:30 között ingyenes jógán vehetnek részt a fürdővendégek. A foglalkozásokat a főbejárat és a Festetics Fürdőház közötti zöldterületen tartják.

Leányfalu: a termálfürdőben minden pénteken és szombaton éjszakai fürdőzést tartanak. Az előttünk álló hétvégén pedig egy különleges szolgáltatással, mobilszaunával is várják majd az esti fürdővendégeket. A szaunaszeánszokon való részvételhez előzetes regisztráció szükséges, erről minden információt megtalál a fürdő Facebook oldalán.

Lenti: július 3-án Parasztolimpiát rendeznek a Lenti Termálfürdőben. Ennek keretében 10 és 18 óra között mókás vetélkedőkkel várják a vendégeket.

Makó: július 3-án Rádió 88 strandparty lesz a Hagymatikum fürdőben. 10 és 17 óra között remek zenékkel és különféle programokkal várják az érdeklődőket.

Miskolctapolca – Ellipsum strand: július 3-án és 4-én országos egyetemi és főiskolai vízilabda bajnokságot rendeznek a strandfürdőben, így nem lehet majd használni az úszómedencét. Ugyanakkor a családi medence változatlanul a fürdőzők rendelkezésére áll. Emiatt a hétvégén kedvezményes áron válthatók belépők a strandfürdőbe: a jegyár egységesen 1000 forint lesz.

Pápa: július 3-án játszódélutánt tartanak a Várkertfürdőben. Délután 1 órától kreatív foglalkozásokkal, csillámtetoválással, gyöngyfűzéssel várják a gyerekeket. 15 órától a tanmedencénél búvárversenyt is rendeznek, ahol a legügyesebb versenyző egész napos gyermekbelépőt nyerhet.

Zalakaros: a Zalakarosi Fürdőben a hét minden napján 9:10-től 16:50-ig programokkal várják a vendégeket. Ezek közé tartozik a gyöngyfűzés,a  vízi torna, családi activity, mini exatlon, origami készítés és más sok más foglalkozás.