Ön az a típus, aki unatkozással és semmittevéssel tölti a szabadságát? Ne pazarolja az értékes szabadnapjait – számtalan dolog van, amivel elfoglalhatja magát, még ha egy hetes, vagy annál hosszabb szabadsággal rendelkezik is.

Rengeteg dologgal kitöltheti napjait, akár otthon, akár a szabadban, kiaknázhatja intellektuális vagy kreatív energiáit, vagy egyszerűen csak más emberekkel találkozhat.

Élvezze a természetet!

Menjen ki a friss levegőre! Az egyszerű szabadtéri örömök erősen alábecsültek. Egy gyors kirándulás nem csupán élénkítő és hangulatfokozó hatású, hanem a testmozgásra is nagyszerű lehetőséget nyújt. Ha felszedett kilóit szeretné lefaragni, akkor menjen ki, kocogjon, sétáljon vagy végezzen bármi olyan szabadtéri fizikai tevékenységet, amelyet élvez.

• Ha rossz az idő, vagy nincs kedve kimenni, akkor ugorjon le a konditerembe, vagy testmozgás gyanánt végezzen felüléseket otthon.

Tegyen valamit, amit korábban még sosem!

Ha azon morfondírozik, hogy csinál valamit, de soha nincs rá ideje, akkor tegye meg!  Ne vesztegesse az idejét azzal, hogy a TV előtt ül állandó ismétléseket nézve, amikor egy vadonatúj élménnyel gazdagíthatná a látókörét. Íme néhány ötlet:
• Próbáljon ki egy új ételt
• Fedezzen fel egy új klubot vagy szórakozóhelyet
• Próbáljon ki egy új sportot
• Fedezzen fel egy új tájat.

Gondolkozzon anyagiasan!

Ha spórol valamire, de nem akar várni, állítson fel egy standot a háza előtt. Ennek a legegyszerűbb módja, hogy előszed pár régi játékot és készít néhány ételt, és már készen is van! Ha nem megy olyan jól, sebaj, legalább megpróbálta és kipakolta a régi holmit, hogy helyet csináljon az újnak. Azért kérdezze meg a helyi önkormányzatot, hogy tehet-e ilyet. Sportismereteit sportfogadásokkal is kamatoztathatja. Ez a lista segít Önnek jó hírű bukmékereket találni.

Polinézia sziget

Néha azért jó a semmittevés!

Nyugodjon meg! Ha egyik ötlethez sem fűlik a foga, talán csak egy pihenőnapra van szüksége. Csak tegye, amit szeretne, vagy ne tegyen semmit. Töltse a napot otthon pihenéssel, vagy menjen papírsárkányt eregetni. Öné a választás!