• A május 30-án esedékes gyereknapra több fürdő is programokkal, illetve akcióval készül.

  • Néhol a gyerekeket jelképes árú belépőjeggyel, vagy akár ingyenes belépési lehetőséggel várják.

Cserkeszőlő: május utolsó napján érdemes lesz a kisgyerekes családoknak felkeresni a cserkeszőlői fürdőt. 18 éves kor alatt ugyanis egész napos beltéri csúszdahasználatot biztosítanak. Ezen felül a gyerekek kikapcsolódását játszóház és ugrálóvár is biztosítja, a Napsugár Étteremben pedig az ebéd mellé ajándék palacsintát kapnak.

Hajdúszoboszló: gyereknapon a Hungarospa strandjára 100 forintos regisztrációs jegy ellenében léphetnek be a 14 év alattiak. 15 órától pedig Miki Mini Party néven interaktív zenés-táncos családi animációs programot tartanak a Vízipók meseszínpadon.

Igal: gyermeknap alkalmából május 30-án a 12 év alattiak ingyen léphetnek be az Igali Gyógyfürdőbe. (A lenti fotón a kinti gyerekmedencéjük látható).

Igal gyerekmedenceMiskolc/Miskolctapolca: a Selyemréti Strandfürdőben és az addigra megnyíló Ellipsum strandon (volt Miskolctapolcai Strandfürdő) is gyerekprogramokkal készülnek május 30-ra. Ezek közé fog tartozni az ugrálóvár, a habparty, a vetélkedő és még sok más érdekesség.

Mórahalom: vasárnap a 14 év alattiak ingyen léphetnek be a Mórahalmi Gyógyfürdőbe. 12-16 órakor gyerekfoglalkozások lesznek a játszóházban. 14 órakor szaunaszeánszokat, 16 órakor pedig aqua-dance-t tartanak.

Zalakaros: május 29-én és 30-án is animációs programokat rendeznek a Zalakarosi Fürdő beltéri gyermekvilágában. Ezek a foglalkozások mindkét nap 13:30-tól 16:45-ig tartanak. A gyerekeket meglepetés ajándékkal várják az animátorok.

Zalaszentgrót: nem gyermeknapi program, hanem egy jó akció, amiről érdemes tudni. A település termálfürdőjében ugyanis június 15-ig felár nélkül lehet szaunázni.