• A megszokott színvonalas szolgáltatások mellett többféle akciót is kínál a Barack Gyógy- és Élményfürdő.

  • Tisztaság és kitűnő gyógyvíz várja a vendégeket Tiszakécskén.

Már sokszor írtuk, hogy a termálfürdőkben nemcsak a víznek és a különféle wellness szolgáltatásoknak van stresszoldó, egészségmegőrző hatása, hanem a szép természeti környezetnek is. Jó példa erre Tiszakécske és az ott található Barack Gyógy- és Élményfürdő, ahol a békés és nyugodt környezet, a tiszta levegő is hozzájárul a kikapcsolódáshoz.

Érdemes azt is tudni, hogy a fürdőben minősített gyógyvíz található. Ez reumatikus bántalmak, ízületi gyulladások, gerincbetegségek, műtétek utáni rehabilitáció, baleseti utókezelés, nőgyógyászati betegségek esetén, ivókúra formájában pedig gyomorsavtúltengésnél rendelkezik kedvező hatással.

A mostani holtszezonban is széles a medenceválaszték, hiszen gyógyvizes medencék, élménymedence, jacuzzi, úszómedence és gyermekmedence is a vendégek rendelkezésére áll. Ráadásul a parkolás is ingyenes.

Ősszel több akciót is hirdettek, amelyek a hét egyes napjain, illetve hétköznapokon biztosítanak kedvezményt.

Barack fürdő külsőmedenceSzauna hétfő. Minden hétfőn 20 százalékkal kedvezőbb árúak a szaunabelépők. A vendégek egy félliteres szénsavmentes ásványvizet és szaunalepedőt is kapnak. A szaunavilág szolgáltatásai minden igényt kielégítenek, ugyanis négy különleges szauna mellett (finn, infra, rózsabarack aroma és stollen) gőz- és sókamra, egyedülálló tiszai homokfürdő pihenő, tepidárium, Kneipp-taposó és merülőmedence jelenti a választékot. A szauna hétfő kedvezmény jövő év március végéig érvényes, ez alól majd csak december 28. és március 15. jelent kivételt. További információ.

Termál szerda. A hét harmadik napján 1700 forintba kerül egy egész napos fürdőbelépő. Ezen felül szerdánként a fürdő éttermében 30 százalékos kedvezményt biztosítanak az ételek árából. Az akció 2021. május végéig tart, kivételt csak december 23. és 30. jelent. További információ.

Kedvező hétköznapok. A délutáni belépők árából hétköznap 20 százalékos kedvezményt biztosítanak és még egy 30 százalékos pizzakuponnal is meglepik a fürdővendégeket. A kedvezmény a 16 óra után váltható felnőtt, nyugdíjas és gyermek belépőkre egyaránt érvényes. Az akció egészen 2021. március 12-ig tart, ami alól csak a december 24. és január 1. közötti ünnepi időszak lesz kivétel. További információ.

LazítsON. 2020. november 9-től még jobban fokozzák a wellness élményeket a fürdőben, mivel hétköznapokon minden wellness szolgáltatásuk árából 25 százalék kedvezményt biztosítanak. Most igazán megéri egy masszázsra vagy testkezelésre benevezni. További információ.

Tisztaság, kitűnő gyógyvíz és hosszabbított nyitvatartás várja a vendégeket Tiszakécskén. Vasárnaptól csütörtökig 21 óráig, pénteken és szombaton 22 óráig tart nyitva a gyógy- és élményfürdő.

Barack termálfürdő TiszakécskeA cikk megjelenését a Barack Thermal Resort támogatta.