• Masszázs akció, diákkedvezmény, félárú szaunabelépő is várja a hajdúszoboszlói Hungarospába érkező vendégeket.

  • Egy nagyon jó gyógyászati akciót is kínál a gyógyfürdő.

  • A fürdőkomplexum saját szállodája pedig egy nagyon kedvező előfoglalási akciót hirdetett.

A kikapcsolódni vágyó fiataloktól kedve a gyógyulást kereső idősebb korosztályig bezárólag most mindenkinek kínál valamilyen kedvezményt a Hungarospa fürdőkomplexum. Érdemes ezeket kihasználni, hiszen ritka, hogy egyszerre ilyen sok akció elérhető legyen.

Az Aqua-Palace fedett élményfürdőt vasárnaponként felkereső diákok számára 30 százalékos árengedményt biztosítanak a belépőjegy árából. A kedvezményt a 7 év feletti, diákigazolvánnyal rendelkező vendégek vehetik igénybe. A vasárnapi diákkedvezmény december 20-ig érvényes. Szintén az Aqua-Palace-ra vonatkozó kedvezmény, hogy a fedett élményfürdő vendégei akciós áron vehetik igénybe a 30 perces, krémes frissítő masszázst, aminek az ára 3800 forint helyett most 3000 forint. Ez a kedvezmény is december 20-ig érvényes.

Örülhetnek a szaunázás szerelmesei, ugyanis a Hungarospa csatlakozott a Magyar Turisztikai Ügynökség által meghirdetett „Magyarország rád vár” kampányhoz. Ennek keretében az Aqua-Palace élményfürdő vendégei 50 százalékos kedvezménnyel vásárolhatnak szaunavilág belépőt. Itt gőz-, finn- és infra szaunákkal, nagy merülő medencével és tágas pihenőtérrel várják a vendégeket. Ez az akció november 16. és január 3. között lesz érvényes. Az élményfürdő akcióiról ide kattintva további információkat is olvashatnak.

Aqua-Palace szaunavilágAkik gyógyulni érkeznek Hajdúszoboszlóra, azoknak érdemes igénybe venni a gyógyfürdő által kínált gyógyászati kúracsomagot. Erre még december 31-ig van lehetőségük.

A csomag napi négy, a társadalombiztosítás által támogatott kezelést tartalmaz, de ezen felül kapnak egy egész napra érvényes gyógyfürdő belépőt is. Már önmagában ez megérné a hétköznapokon napi 1900 forintos csomagárat, viszont még ezen felül is ajándék szolgáltatásokat biztosítanak.

Amennyiben valaki legalább négy napra érvényes csomagot vesz igénybe, akkor a vasárnapi gyógyfürdő belépőt ajándékba kapja. Kezelési napokon a csomagár tartalmaz egy pohár gyógyteát, vagy egy Pávai ásványvizet. Szintén a kezelési napokra érvényes kedvezmény, hogy ingyen átjárhatnak az Árpád uszodába is, valamint a kezelőlap bemutatásával 20 százalékos kedvezménnyel válthatnak belépőt az Aqua-Palace fedett élményfürdőbe. Sőt, minden héten egy alkalommal ingyen látogathatják az Aqua-Palace élményfürdőt. Ez utóbbi a hétköznapokra vonatkozik és még december 15-ig érvényes. Akik korábban már két hasonló kúrán részt vettek, azok 10 százalékos kedvezményt kapnak a csomagárból.

Hajdúszoboszlói GyógyfürdőA fürdőkomplexum saját szállodája, a Hungarospa Thermal Hotel egy vonzó előfoglalási kedvezményt kínál „Black November” néven. Ez azt jelenti, hogy egész novemberben rendkívüli kedvezménnyel foglalhatják le a jövő év első hónapjaira szóló szállásukat. Ez minimum 2 éjszakás tartózkodás esetén érvényes, félpanziós ellátást tartalmaz és magában foglalja a szálloda saját fürdőrészlegének a használatát. Ezen felül korlátlan átjárást biztosít a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőbe és (az elutazás napja kivételével) az Aqua-Palace fedett élményfürdőbe is.

A szálláscsomagról minden további információt megtalál ide kattintva.

Hungarospa Thermal Hotel

A cikk megjelenését a Hungarospa Zrt. támogatta.