• Kedvezmény minden ajándékutalványra és 14 alkalomra érvényes akciós bérlet.

  • Két fürdő is olyan akciót hirdetett, amivel jelentős árengedményhez juthatnak a vendégek.

  • Az utalványok, illetve a bérletek hosszú ideig érvényesek.

Bár a hazai fürdők – a Hévízi Tófürdő kivételével – ideiglenesen zárva tartanak, legfeljebb csak a gyógyászati szolgáltatásaik érhetők el, azért akciókat is lehet találni, bármilyen meglepően is hangzik. Két fürdő is olyan kedvezményt kínál, amire a hosszabb távon gondolkozóknak megéri lecsapni.

Az Igali Gyógyfürdő november 13. és december 15. között a 14 alkalmas bérleteket rendkívül kedvező áron kínálja. Ezek a bérletek egészen 2021. augusztus 31-ig érvényesek. A teljes árú (20-60 év között) bérlet 23.800 forintba, a 60 év felettiek által megvásárolható szépkorú bérlet pedig 21.000 forintba kerül. Ez azt jelenti, hogy az egy belépésre jutó költség teljes áron 1700 forintba, a 60 év felettieknél 1500 forintba kerül. Máskülönben ennek az ára 2600, illetve 2200 forint lenne.

A bérletek ellenértéke átutalással egyenlíthető ki, amit a fürdő 600 forint postaköltség ellenében küld el a megrendelőnek. Az akcióról minden további információt megtalál a honlapjukon.

Igal gyógyfürdő gyógymedenceA Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő novemberre Black Friday akciót hirdetett. Ez azt jelenti, hogy az ajándékutalványaik egész hónapban 20 százalékos kedvezménnyel vásárolhatók meg. Ennek keretében fürdőbelépők, masszázsok, wellness- és beauty csomagok, valamint a fürdő szállodájába szóló utalványok is vásárolhatók. Az utalvány ellenértéke akár SZÉP kártyával is kiegyenlíthető, az érvényességi idejük pedig a kiállítástól számított 2 év. Azaz bőven van idő a felhasználásukra.

Fontos, hogy a megrendeléskor adják meg az „ajándék” promóciós kódot. Az utalványokat ezen a felületen tudják megvásárolni.