• Olcsóbb napi belépőt és 3 órás nyugdíjas jegyet kínál a Hévízi Tófürdő, de kétféle bérletre is akciót hirdettek.

  • A kedvezmények december 23-ig érvényesek.

  • Frissítés: a Tófürdő december 1-jén bezárt.

Jelenleg a Hévízi Tófürdő az ország egyetlen olyan gyógyfürdője, ahol fürdeni is lehet. Néhány további fürdő részben tart nyitva, ami azt jelenti, hogy csak a gyógyászati kezeléseik – azokból sem mind – érhető el.

November 16-tól kezdődően több akciót is hirdetett a Tófürdő. Ezek között található a „Hévíz télen is vár” belépő, aminek révén egy napijegy 6000 forint helyett 4300 forintba kerül. Akciós a 3 órás senior tóbelépő is, ami 60 éves kor felett vásárolható meg. Ennek a teljes ára 3000 forint, most viszont 2500 forintért kínálják.

Mostantól két kedvezményes bérletfajta is elérhető. A 10+5 órás tóbérlet 10 ezer forintba kerül. Ez a vásárlás időpontját követő tíz napig érvényes és napi kétszeri belépésre jogosít. A 20+10 órás tóbérlet 19 ezer forint és 20 napig érvényes, szintén napi kétszeri belépéssel. Mindkét bérlet esetén 2000 forint kaució is fizetendő.

A belépőjegyekre vonatkozó és a bérletes akciók november 16. és december 23. között érvényesek. Korábban itt írtunk arról, hogy miként lehetséges az, hogy a Tófürdő nyitva tarthat. Némelyik zárva tartó fürdő is akciózik, erről pedig itt talál bővebb információt.

Hévíz tündérrózsa gyógyvíz