• Karbantartás alatti olcsóbb jegyár, SZÉP kártya akció, kedvezményes ajándékutalvány és heti akciók.

  • Négy népszerű fürdő, négy különféle kedvezményt kínál.

Egri Termálfürdő: a IV-es számú medence november 3. és 6. között karbantartási munkálatok miatt zárva tart. A medence szombattól újra használható, viszont a zárvatartás négy napján olcsóbb a fürdőbelépő. Egy felnőtt napijegy 1100 forintba, a diák és nyugdíjas belépő 800 forintba kerül az egri fürdőben.

Kiskunmajsa – Jonathermál: SZÉP kártyával történő fizetés esetén 20 százalékos azonnali kedvezményt adnak a belépők árából a Jonathermál fürdőben. Sőt, a fürdő moteljében és a kempingjében is érvényes ez az akció. A kedvezmény hosszú hétvégéken, ünnepnapokon, kiemelt időszakokban és a csomagajánlatokra nem vehető igénybe.

Orosháza-Gyopárosfürdő: karácsonyig minden héten, hétfőtől péntekig különféle kedvezményeket kínálnak Gyopárosfürdőn. Ezen a héten a csoportos élményfürdő jegyek már 10 főtől megvásárolhatók a megszokottnál magasabb, 30 százalékos árengedmény mellett. Jövő héten 1+1 akció lesz, azaz minden élményfürdő belépő mellé egy másik jegyet ajándékba adnak, így két személy egy jegy áráért fürdőzhet. Két hét múlva, azaz november 16. és 20 között pedig a délutáni jegyek nem 17 órától, hanem már déltől megvásárolhatók.

Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő: egész novemberre érvényes akció, hogy az online megvásárolt ajándékutalványokat 20 százalék kedvezménnyel kínálják. Az utalványok két évig érvényesek és a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő szolgáltatásai mellett akár a fürdő szállodájában is felhasználhatók. Az ajándékutalvány ellenértéke SZÉP kártyával is kiegyenlíthető.

Sárvár családi élményfürdő

A fürdők novemberi nyugdíjas kedvezményeiről ide kattintva olvashat!