• Szereti Olaszországot, de idén nem tudott hozzájuk elutazni?

  • A hajdúszoboszlói Hungarospa Thermal Hotel egy különleges olasz hétvégével igyekszik megidézni a mediterrán hangulatot.

Sokak kedvenc úti célja Olaszország, azonban úgy tűnik, hogy az idei év nem a külföldi utazásokról szól. Már csak ezért is jó ötlet, hogy a hajdúszoboszlói fürdőkomplexum saját szállodája, a Hungarospa Thermal Hotel egy hétvégére elhozza Magyarországra az itáliai életérzést.

A november 20. és 22. közötti napokra tematikus, Olaszországhoz kapcsolódó programokkal és kínálattal készülnek. Az olasz hétvégén a szállodában olasz filmeket vetítenek; a vendégeket itáliai slágerekkel szórakoztatják, eredeti olasz előadásban. Ezen felül olasz kávékülönlegességeket, koktélspecialitásokat és borokat is kínál a szálloda. A hétvégén kvízjátékot is tartanak és akinek kedvez a szerencse, egy 2 személyes hétvégi pihenést nyerhet a hoteltől.

Az olasz hétvége szálláscsomag 2 éjszakás tartózkodást és félpanziós ellátást foglal magában. Utóbbi természetesen olasz ételspecialitásokból fog állni. Ezeken a napokon ingyen használhatják a Hungarospa Thermal Hotel saját fürdőrészlegét, ahol beltéri és szabadtéri gyógyvizes medencék találhatók. Ezen felül szauna, gőzkabin és infraszauna is a szállóvendégek rendelkezésére áll.

Hungarospa Thermal HotelA szállásajánlatnak része, hogy külön díj fizetése nélkül korlátlan átjárást biztosítanak a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőbe. Ráadásul még az Aqua-Palace fedett élményfürdő látogatását is tartalmazza a csomag (az elutazás napjának kivételével).

A fentieken túl a hétvégi csomag része a fürdőköpeny, a vezeték nélküli internet, a szálloda zárt parkolójának használata és azt se felejtse el, hogy idegenforgalmi adót továbbra sem kell fizetni. Az olasz hétvégével kapcsolatos minden további információt, így a szállásdíjat is megtalálja ide kattintva, a hotel honlapján, ahol akár egyből le is foglalhatja szállását a különleges hétvégére.

Hungarospa Thermal HotelA cikk megjelenését a Hungarospa Zrt. támogatta.