A Doktor Balaton rajongói kis időre búcsút kell vegyenek kedvenc sorozatuktól, hiszen a balatonmeggyesiek története az első évad végéhez közeledik.

Balatonmeggyes település nyugodt élete fenekestől felfordult, amikor Dr. Balla-Tóth András a kis faluba érkezett. Ám nem csak a sármos doktor, hanem a helyi vállalkozó, Leó által talált csodavíz körüli ügyletek hoztak izgalmakat a korábban nyugodt településre.

A TV2 napi sorozata első évadának végéhez közeledik, és egyre több titokra derül fény. A meggyesiek úgy tűnik, még nem kapják vissza régi, nyugodt életüket, hiszen egyre nagyobb a feszültség Leó üzlete körül, az is kérdéses, mi lesz a polgármesteri székkel, mi történik Doktor Balatonnal a balul elsült meghallgatás után, s hogyan alakulnak a faluban szövődő szerelmi szálak.

A Doktor Balaton az ország egyik legkedveltebb napi sorozata lett indulása óta. Az eddig adásba került részek 13,8 százalékos átlag közönségarányt értek el a fő kereskedelmi célcsoportban (A18-59), és 15,1 százalékot a teljes lakosság körében. Az epizódok átlagos nézőszáma 670 ezer fő a 4 évesek vagy annál idősebbek körében, amivel a sorozat a legnézettebb műsor volt a saját idősávjában.

Balatonmeggyes Doktor Balaton TV2A sorozat évadzáró epizódja február 26-án kerül képernyőre, de a rajongóknak jó hír, hogy a TV2 már dolgozik a sorozat folytatásán, ami még idén látható lesz a csatornán. Doktor Balaton búcsúja után, március 1-től így a TV2 népszerű sport-realityje, a Bajnokok és Kihívók örök harcáról szóló Exatlon Hungary korábban, 19:40-től kerül képernyőre.