Jövő év elejétől újabb Széchenyi Pihenő Kártya kibocsátó lép be a piacra. Jelenleg még csak a K&H, az MKB és az OTP bocsát ki ilyen fizetőeszközöket. A Tempo SZÉP Kártya a Tempo Egészségpénztár és az Optisoft Nyrt. együttműködése révén lesz elérhető. Az egészségpénztár és a részvénytársaság korábban is együttműködött, ugyanis az Optisoft bocsátotta ki a Tempo Egészségpénztári Kártyát.

Az Optisoft és a Tempo már 2011-ben, az új cafeteria rendszer indulásakor is szeretett volna saját SZÉP Kártyával piacra lépni. Eleinte azonban csak azoknak a pénztárszolgáltatóknak nyílt lehetőségük a Pihenőkártya kibocsátására, amelyek banki háttérrel is rendelkeztek. Egy rendeletmódosítás értelmében azonban már a pénzkímélő fizetőeszközök kibocsátása terén tapasztalattal bíró szolgáltatók is beléphetnek erre a piacra.

Az új SZÉP Kártya kibocsátónál nem tartanak attól, hogy a K&H, az MKB és az OTP mellett már nem jut nekik hely a piacon, hiszen a munkaadók és a munkavállalók számára semmibe nem kerül hozzájuk átszerződni, miután a kártya előállítási költségeit átvállalják.

Arról, hogy a jelenlegi három szolgáltató Széchenyi Pihenő Kártyáit mely termálfürdőkben, gyógyfürdőkben fogadják el, ezen a linken talál bővebb információt. A jövő évtől kezdve pedig ugyanezen a helyen lesz megtalálható a Tempo Szép Kártyát elfogadó termálfürdők listája is.

Ilyen lesz a Tempo SZÉP Kártya