• Most megnézhetjük, hogy milyen a harkányi csúszdapark belülről.

  • A fürdő egyik vendége ugyanis fejkamerával csúszott le két pályán is.

Júniusban nyitották meg a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő vadonatúj csúszdaparkját. A hét elemből álló építmény a Dél-Dunántúl legnagyobb csúszdájának számít, s a több pályának köszönhetően a hagyományos és az extrém csúszdázás kedvelői is megtalálhatják a számításukat.

A családi csúszda 3 méter magas, s egyszerre akár négyen is csúszhatnak. A kamikaze csúszda 10 méter magasból indul, de testcsúszda, hagymacsúszda, ufó- és anakondacsúszda is a vendégek rendelkezésére áll. Igazán látványos a zárt csőcsúszda, amelyben fénycsíkok találhatók, így a lecsúszók pár pillanatig a térérzetüket is elvesztik. Ráadásul mindez impozáns környezetben található, hiszen a csúszdaparkot a gyógyfürdő parkjának közepén alakították ki.

Harkányi fürdő csúszdaparkA lenti két videón megnézhetjük, hogy milyen használat közben a harkányi csúszda. A „sekybone” nevű felhasználó ugyanis két pályáról is töltött fel egy-egy GoPro kamerával készített felvételt.


A csúszdapark használatért külön kell fizetni a napijegyen felül. Egy csúszás 300 forintba kerül, viszont talán érdemesebb a napi bérletet választani, amely korlátlan használatot foglal magában, mindössze 1000 forintért.