• Mostantól enyhébb lejtésű és nagy sebességű csúszdákat is kipróbálhatnak a harkányi fürdő vendégei.

  • Péntek délután óta üzemel a csúszdapark.

Június elején írtunk arról, hogy elkészült a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő csúszdaparkja. Akkor még a hatósági engedélyekre vártak, ezért nem lehetett tudni, hogy mikor nyitják meg a fürdő új attrakcióját. Az Új Harkányi Hírek viszont pénteken elsőként számolt be arról, hogy még aznap délután kinyitott a csúszdapark.

A csúszdaparkba külön belépőt, vagy bérletet kell vásárolni a strandi napijegy mellé. A csúszdajegy egy csúszásra 300 forintba kerül, de érdemesebb 1000 forintért napi csúszdajegyet venni. Maga a strandbelépő egyébként felnőtteknek 1600 forintba kerül, diákok és 62 év felettiek pedig 1400 forintért vásárolhatnak kedvezményes árú belépőjegyet.

Harkányi fürdő csúszdaparkA 200 millió forintos beruházással megvalósított csúszdaparkban hétféle csúszda található. Kisgyerekes családoknak lehet jó választás a családi csúszda. Valószínűleg a fiatalabbak fogják kedvelni a 10 méter magasról induló kamikaze csúszdát. Egészen különleges élményt kínál a zárt csőcsúszda és a hagymacsúszda (lenti képen), utóbbiban a lecsúszókat akár három-négy alkalommal is körbeviszi a lendület. Ezeken felül egy ufócsúszda és egy anakondacsúszda is a vendégek rendelkezésére áll.

Harkányfürdő csúszdapark

Felső fotó: Új Harkányi Hírek

Hagymacsúszdás fotó: Eleven Kft.