• Idén nyáron érdemes kipróbálni az Aquaticum Strandfürdőben lévő vízi élményelemeket.

  • A strandolók ugyanis most egy nyereményjátékban is részt vehetnek.

A mostani szezonban új játékokkal és izgalmas vízi elemekkel várják a gyermekes családokat a debreceni Aquaticum Strandfürdőben. A gyerekmedencében, a I-es számú gyógymedencében és a medencék között található parkos részeken kicsik és nagyok is kipróbálhatják a játékokat.

Persze nem csak a játékok miatt érdemes ellátogatni a strandfürdőbe, hiszen a Nagyerdő árnyat adó fái között éppúgy megtalálhatók a gyógyvizes medencék, mint a feszített víztükrű 50 méteres úszómedence, valamint a hullám- és gyermekmedencék. A strand területén lábtenisz pályák, homokos focipálya, strandröplabda pálya és játszótér is található.

Aquaticum king vízijátékSok más hazai fürdőhöz hasonlóan a nagyerdei strandon is a KING márkanevű élményelemekkel találkozhatnak a vendégek. A KING márkanév a fejlesztés sajátos és lényeges alapkoncepcióját tükrözi, azaz hogy a gyermekek a vízhez kötődő élményeiket aktív mozgással, szórakoztató, izgalmas, interaktív és kreatív játékokkal kössék össze. A KING, azaz magyarul KIRÁLY elnevezés a Kids Interactive Games angol mozaikszó rövidítése, amelynek a magyar jelentése Interaktív Gyermekjátékok.

Aquaticum king vízijátékA játékcsalád a strandok, fürdők egyik legfontosabb célcsoportjának, a gyermekes családoknak az igényeit hivatott kielégíteni. Elemei tehetséges szobrászok közreműködésével, gyermeki képzeletet tükröző animációkkal, részletgazdag kivitelben kelnek életre.

A nyári fürdőzést idén még élvezetesebbé és izgalmasabbá teszi a vízi élményelemeket gyártó Eleven Kft. és az Aquaticum Strandfürdő közös nyereményjátéka. A fürdőzők lerajzolhatják, lefényképezhetik magukat, vagy a kihelyezett élményelemekkel kapcsolatos legnagyobb élményeiket. A beküldött pályaművek közül kisorsolt öt szerencsés nyertes pedig páros belépőt nyerhet a fürdőbe.