• A Dél-Dunántúl legnagyobb csúszdaparkja nyílik meg hamarosan a Harkányi Gyógyfürdő területén.

  • Ennek kapcsán nyereményjátékot is indítottak.

2015-ben felújították a Harkányi Gyógyfürdőben található egyik gyermekmedencét, valamint a nagy lepkemedencét, s ezek után elkezdődött egy komplett csúszdapark építése is. Ahogy tavaly ősszel írtuk, eredetileg egy kisebb csúszdával kalkulált a fürdő vezetősége, de időközben kiderült, hogy a pénzügyi források elegendőek egy nagyobb volumenű fejlesztésre is.

A két ütemben megvalósuló beruházás mostanra gyakorlatilag elkészült és hamarosan a vendégek is birtokba vehetik az új attrakciót. A hét elemből álló építmény a Dél-Dunántúl legnagyobb csúszdaparkja lesz. Az Eleven Kft. által tervezett és kivitelezett óriáscsúszdák egyaránt kedveznek az extrémebb és a hagyományosabb csúszdázás kedvelőinek is.

Ilyen volt a csúszdapark a látványterveken:

Harkány csúszda látványtervAz első fotók az új csúszdaparkról:

Harkányfürdő csúszdaparkHarkányfürdő csúszdaparkHarkányfürdő csúszdapark

Harkányfürdő csúszdaparkAz új vizes élményelemek átadása kapcsán közös nyereményjátékot hirdetett a Harkányi Gyógyfürdő, valamint a csúszdaparkot tervező és kivitelező Eleven Kft. A fürdőzők lerajzolhatják vagy lefényképezhetik a csúszdával kapcsolatos legnagyobb élményeiket, a beküldött pályaművek közül kisorsolt öt szerencsés pedig páros belépőt nyer a fürdőbe.