• A Hajdúnánási Gyógyfürdő és az egyedi KING vízi játékok gyártója, az Eleven Kft közös nyereményjátékot indított.

  • Rajzolni, vagy fényképezni kell a nyereményért.

A Hajdúnánáson működő gyógyfürdő 14 hektáron elterülő csendes, árnyas, parkosított zöld területeivel kedvenc helye a pihenésre, gyógyulásra, fürdőzésre vágyóknak. Egy feszített víztükrű úszómedence, pancsoló medence, két tanmedence csúszdákkal és két nagy sókoncentrációjú, mozgásszervi panaszok kezelésére alkalmas gyógymedence nyújt felfrissülést.

Rossz idő esetén a fürdő fedett medencével várja a kikapcsolódni vágyókat. Az aktívabb fürdőzést kedvelőknek pedig a gyógyvizes élménymedencék kínálnak kikapcsolódási lehetőséget. Gőzfürdő, infraszauna és két finn szauna, hideg és meleg vizű merülő medence várja vendégeket.

Minden pénteken és szombaton pedig különleges szauna programmal várják a szaunázni vágyó fürdőlátogatókat. A strand területén található még egy-egy térítésmentesen igénybe vehető strandröplabda- és strandfoci pálya.

Hajdúnánási fürdő
A fürdőbe az Eleven Kft. gyermekmedencékbe gyártott KING vizes élményelemei közül is kihelyezésre kerül számos játék, többek között: halacska vízágyú, két darab kézzel – nyomógombbal – irányítható virág vízágyú, valamint sárkánybébi, fóka és teknős alakú vízköpők, továbbá kókuszpálma vízöntő is.

Hajdúnánási fürdőEzen elemek a legkisebb fürdőzők számára is egyszerűen kezelhető, szórakoztató játékok, amelyek a csúszdázáson túlmenő interaktív élményekkel gazdagítják a fürdőzést.
Hajdúnánási fürdőAz élményre és izgalomra még egy lapáttal rátesz az Eleven Kft. és a Hajdúnánási Gyógyfürdő közös nyereményjátéka is. A fürdőzők lefényképezhetik magukat a felsorolt KING élményelemekkel, vagy lerajzolhatják őket, és a beküldött pályaművek közül kisorsolt öt szerencsés nyertes két ingyenes fürdőbelépővel gazdagodhat.