• Egy komplett csúszdaparkkal bővül a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő.

  • Két ütemben összesen hét csúszdát fognak átadni a következő hónapokban.

Az év első felében felújították a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő egyik gyerekmedencéjét, valamint a nagy lepkemedencét is. Az Új Harkányi Hírek információi szerint a napokban újabb fejlesztések kezdődnek a baranyai fürdőben. Eredetileg egy kisebb csúszda építését tervezték, de menet közben kiderült, hogy a fürdő rendelkezésére álló pénzügyi források elegendőek lennének egy nagyobb szabású fejlesztéshez is, amit két ütemben fognak megvalósítani. Mindezek révén jövőre egy komplett csúszdaparkkal gazdagodik a termálfürdő.

A fejlesztés alapját a régi csúszdatorony jelenti. Ennek a megmaradt csúszdarészét teljes egészében kicserélik. A tavaly lebontott részének a helyén pedig egy új, hagymaformájú élményelemmel kiegészített csúszda épül. A munkálatok szeptember 22-én kezdődnek és tervek szerint két hét alatt el is készülnek a kivitelezéssel, így október folyamán már kezdetét veheti a próbaüzem.

Novemberben fog megkezdődni a csúszdás projekt második üteme, aminek keretében további öt csúszdát építenek, amelyek jövő év tavaszára fognak elkészülni. A lenti látványterven az első ütemben elkészülő csúszda látható.

Harkányi csúszda

A csúszda további látványtervei ezen az oldalon tekinthetők meg.