• Az Eleven Kft.-nek lehetősége nyílt bemutatni szórakoztató vizes elektronikai termékcsaládját, a Splashware-t az Észak-Amerikai közönségnek.

  • Méghozzá az iparágban legnívósabb eseménynek számító IAAPA Attractions Expo nevű rendezvényen.

Ahogy korábban olvashatták a világ egyik legnagyobb csúszdagyártója, a Polin Waterparks felvette a termékportfóliójába a magyar Eleven Kft. elektronikai termékcsaládját. Ennek révén több kontinensen is lehetőségük nyílik bemutatni a Splashware márkanevű terméküket.

Az Orlandoban, Floridában megrendezett IAAPA Attraction Expo nevű rendezvényen a Splashware márka már a Polin zászlaja alatt mutatkozott be, mint a Polin Game Technologies központi tagja.

Eleven Kft. csúszdaipar„Nagyon büszkék vagyunk az Amerikában elért teljesítményünkre. Összesen 1034 látogatót regisztráltunk a 300 négyzetméteres standunkon, amelynek nagy része a Splashware részhez is eljutott, köszönhetően ez a Polin közel 40 fős stábjának, ahol nem csak a török, de a kanadai, kínai, görög és amerikai képviselet is megjelent. Nagyon jó érzés volt látni, hogy a teljes stáb magáénak érzi a terméket és büszkén mutatja be meglévő és leendő partnereknek. Több olyan momentum is volt a kiállítás alatt, amikor már nem fértünk oda a standunkhoz, annyi volt az érdeklődő” – mondta Sóvágó Gabriella, az Eleven Kft. marketing- és PR managere.

Eleven Kft. csúszdaiparA sztártermék egyértelműen a világszinten is újdonságnak számító SplashTouch volt, főleg a SplaShare és social media összeköttetés miatt.

„A Splashware termékcsalád SplashGames csoportja, egy több platformon is játszható játék. Létezik egy felhő alapú rendszer a SplaShare, ahol egy egyszerű e-mail-es regisztrációt követően a játékos hozzáfér az általa gyűjtött összes ponthoz és eredményhez. Ez lehet időeredmény, sebesség, a parkokban készült fénykép vagy a vízi csúszdákra kihelyezett SplashTouch játékból összeszedett pontszám, de a játékosok akár egy mobilalkalmazásból is gyűjthetik a pontjaikat” – nyilatkozta Lukács Attila az Eleven Kft. fejlesztési igazgatója.

És hogy mire jók a pontok? „Egyelőre még nem lepleznénk le a teljes felhasználhatóságát, de annyit elárulhatunk, hogy jelentős kedvezmények érhetőek el vele bizonyos partner fürdőinkben és vendéglátó egységeikben” – tette hozzá Sóvágó Gabriella.