• Egy nemzetközi szakmai konferencián mutatkozott be a hazai vízicsúszda-ipar meghatározó szereplője.

  • A cég egyik terméke már Ázsiában, Afrikában és az amerikai kontinensen is elérhető.

Az International Associaton of Amusement Parks and Attractions (IAAPA) egy, a szórakoztató iparágban tevékenykedő vállalatokat összefogó egyesület, amely minden évben megszervezi az európai régió egyik legnívósabb szakmai eseményét a Euro Attractions Show-t. 2016-ban Spanyolországban, Barcelonában került sor rá szeptember 20-22. között. A rendezvényen 518 kiállító volt jelen, köztük a magyar Eleven Kft. is.

“Az idei évben megmutathattuk a szakma nagyjainak, a Splashware termékcsaládunkat, amely szórakoztató vizes elektronikai termékeivel már 2010 óta képviseli magát a hazai és nemzetközi piacon egyaránt. A kiállításon több mint 12 600 regisztrált látogató volt jelen, így a legújabb fejlesztéseinket egy igen széles körnek tudtuk prezentálni. Örömmel jelentjük, hogy a kiállításon való részvételünk nagyon sikeres volt, sok érdeklődővel és lehetséges partnerrel találkoztunk” – olvasható a cég közleményében.

Splashware csúszdaAz Eleven Kft.-nél a legnagyobb sikerünknek azt tartják, hogy a világ egyik legnagyobb csúszdagyártója a Polin Waterparks, – amely már 2006 óta stratégiai partnerük a vízi csúszdák terén – felvette a termékportfóliójába a magyar cég elektronikai termékcsaládját. Ennek révén már nemcsak Európában, hanem az ázsiai, afrikai és amerikai kontinenseken is megismerhetik a Splashware márkanevet. Az Orlandóban, Floridában novemberben megrendezésre kerülő IAAPA Attraction Expo-n a Splashware már a Polin zászlaja alatt mutatkozik be az Észak-Amerikai közönség előtt.