• 2015-ös Business Superbrands minősítés után 2016-ban az Eleven Kft. megkapta a MagyarBrands díjat is.

  • A cég által tervezett és kivitelezett vízi csúszdák és vizes élményelemek számos hazai fürdőben megtalálhatók.

2016-ban hetedszer tették mérlegre a hazai márkákat a MagyarBrands bírálói. Idén először immár három kategóriában díjazta a Szakmai Bizottság a márkákat: kiváló fogyasztói márka, kiváló üzleti márka, és innovatív márka kategóriában.

A MagyarBrands-díj odaítélése számszerűsíthető kritériumok alapján történik, amelyet egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése egészít ki. A kiváló fogyasztói márkák kiválasztását a GfK Hungária Piackutató Intézet által végzett országos fogyasztói kutatás (ismertség, kedveltség) eredményei is befolyásolják.

A Szakmai Bizottság döntése alapján az Eleven Kft. kiváló márkának számít, a hazai üzleti TOP márkák egyikeként. A társaság vízi csúszdák, vizes élményelemek, aquaparkok tervezésével és kivitelezésével foglalkozik. Ezek közé tartozik például a Harkányi Gyógy- és Strandfürdőben idén nyáron átadott csúszdapark is.

Harkány csúszdapark„Nagy megtiszteltetés volt számunkra a MagyarBrands elismerés. Ez ismét egy olyan visszajelzés részünkre, hogy jó irányba haladunk és a közönségünk is elismeri és szereti azt, amit csinálunk. A díj elnyerése egy újabb lökést adott számunkra ahhoz, hogy 2017-ben is a maximumot hozzuk ki magunkból” – nyilatkozta Sóvágó Gabriella, az Eleven Kft. marketing- és kommunikáció felelőse.