• A Zsigmondy Klubkártya a Gellért és a Széchenyi fürdőbe biztosít kedvezményes belépési lehetőséget.

  • Jelenleg azonban nem látogathatók a fürdők.

  • Mi lesz így a kedvezménnyel?

A Zsigmondy Klubkártyát 2013-ban vezette a be a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei (BGYH) Zrt. A kártya a magyarországi állandó lakhellyel rendelkező vendégek számára biztosít kedvezményes belépési lehetőséget a Gellért Gyógyfürdőbe és a Széchenyi Gyógyfürdőbe.

A kártya éves díja 5000 forint, cserébe pedig – alapesetben – a naptári év végéig 2900 forintért vásárolható 4 órás szekrényes belépő a két említett gyógyfürdőbe. Azaz aki gyakran felkeresi a Gellértet és/vagy a Széchenyit, annak érdemes kiváltania a klubkártyát, mert sokat lehet vele spórolni. Már persze a „békeidőben”…

Jelenleg a fővárosi gyógyfürdők zárva tartanak, valamint új kártya sem igényelhető. Akiknek meglévő klubkártyájuk van, azok nem tudják igénybe venni a kedvezményt, s felmerülhet bennük, hogy így mi lesz a befizetett összeggel?

Nos, a Zsigmondy Klubkártyára ugyanaz vonatkozik, mint a BGYH Zrt. fürdőibe szóló bérletekkel. Azaz a bérletek, illetve a klubkártya érvényessége a zárvatartás idejével automatikusan meghosszabbodik. (Az egész évre szóló bérletek esetében pedig a vendégeket kompenzálni fogják a következő évi bérletár megállapításánál).

Akiben egyéb kérdések merültek fel a fürdőbérletekkel, vagy a klubkártyával kapcsolatban, az a BGYH Zrt. ügyfélszolgálatát egy zöld számon ingyenesen is elérheti: +36-80- 315-900 (8 és 18 óra között).

Gellért Gyógyfürdő