• Főleg majd november 1-jén kell arra számítani, hogy egyes termálfürdők nem nyitnak ki.

  • Szerencsére azért nem túl hosszú a zárva tartó fürdők listája.

A termálfürdők többsége október 23-án és november 1-jén is nyitva lesz. Sőt, sok helyen programokkal és meghosszabbított nyitvatartási idővel készülnek a munkaszüneti napokra, illetve az őszi tanítási szünetre.

Azonban ahogy minden hasonló időszakban, úgy most is előfordul, hogy egyes fürdők zárva tartanak október 23-án, de leginkább november 1-jén. Összegyűjtöttük, hogy hol érdemes ezen a téren változásra számítani.

Budapest – Irgalmasok Veli bej fürdője: a fővárosi törökfürdő nem nyit ki október 23-án és november 1-jén, valamint 2-án sem.

Budapest – a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. által működtetett fürdők: mindössze annyi változás lesz, hogy október 23-án és november 1-jén is a vasárnapi nyitvatartás szerint üzemelnek a fürdőik és a hétvégi jegyárak lesznek érvényesek. A Rudas és a Lukács fürdők ivócsarnoka pedig zárva tart.

Berekfürdő: nyitva lesznek 23-án és november elsején is. Annyi változásra kell csak számítani, hogy október 24-én, szerdán a fedett medencetér karbantartás miatt zárva tart.

Bükkszék: október 23-án meghosszabbított nyitvatartással üzemel a fürdő, viszont november 1-jén nem nyitnak ki.

Eger: az Egri Termálfürdő november 1-jén zárva tart.

Marcali: a település termálfürdője október 29-től november 2-ig – karbantartás miatt – zárva tart. November 3-án, szombaton nyitnak ki újra.

Mezőkövesd: a Zsóry Fürdő november elsején zárva lesz.

Nagyatád: a tanuszoda és a gyógyfürdő november 1-jén zárva lesz.