Zalakaroson a fürdőben és a városban is rendszeresen szerveznek programokat, így biztosan nem unatkoznak az ott tartózkodó vendégek. Most összegyűjtve olvashatják a termálfürdő őszi és téli programkínálatát. Érdemes lehet a zalakarosi pihenést ezekhez igazítani.

Zalakarosi éjszakai fürdőzésSzeptember 28. (vasárnap), a Turizmus Világnapja és október 11. (szombat) a Magyar Fürdőkultúra Napja

Mindkét eseményhez kapcsolódva hasonló programok lesznek a fürdőben, amelyek délelőtt 10 órától veszik kezdetüket. Katus Attila tart finessz edzést, ezen felül manótorna, aquasalsa, tekebajnokság, táncverseny és minidiszkó szórakoztatja a fürdőzőket. Mindkét napon 11 és 15 óra között állapotfelmérésen, testzsírszázalék mérésen, vérnyomásmérésen is részt vehetnek az érdeklődők.

Tök jó Zalakaroson: október 23 – november 2.

Az őszi tanítási szünetben minden nap lesz valamilyen program a fürdőben. Aquafitnesszt, illetve aquasalsát minden egyes nap tartanak, ezen felül pedig rengeteg gyerekprogramon lehet részt venni a manótornától kezdve a csúszdaversenyen át a vízi vetélkedőkig.

Október 29. és 31. között a program kiegészül tökfaragással és töklámpások készítésével.

Október 31-én pénteken pedig 21 órától éjszakai fürdőzést tartanak, ahol fellép Majka és Curtis.

Márton napi vigasságok – november 15. (szombat)

Ezen a napon aquafitnessz, libás rajzverseny, Márton napi „Ki mit tud?”, aquasalsa, Klub Oázis táncverseny lesz a termálfürdőben.

Csillagvarázs Zalakaroson: adventi, karácsonyi és szilveszteri programok.

Adventi készüléses programok: november 29., december 13., december 14., december 20.

Mikulás a fürdőben: december 6., december 7.

Ezeken a napokon a fentiekhez hasonló gyerekprogramok lesznek a termálfürdőben, valamint a fürdő előtti téren minden nap adventi vásár és forralt boros est várja az érdeklődőket.

Zalakaros karácsony

Karácsonyi díszben a Zalakarosi Termálfürdő

Szilveszteri készülődés: december 27. és december 30. között

Minden egyes nap programok lesznek a fürdőben, a városban pedig szilveszteri vásárt és forralt boros estet tartanak. December 27-én éjszakai fürdőpartyt is rendeznek.

Szilveszteri all inclusive fürdőparty: december 31.

A 21:00-től hajnali 4-ig tartó program keretében a fürdőben lehet tölteni a szilveszter estét. Svédasztalos vacsora, all inclusive italcsomag, tombola és tűzijáték is lesz. Az est fénypontjának pedig Dévényi Tibor fellépése ígérkezik.