• Járt már a Zalakarosi Fürdőben?

  • Amennyiben igen, akkor most letesztelheti, hogy mennyire jó a memóriája.

  • Mutatunk pár fotót, csak azt kell eldöntenie, hogy Zalakaroson készültek-e.

Idén lesz az 53. évfordulója annak, hogy feliratkozott a termálfürdővel rendelkező települések sorába Zalakaros. A Balaton déli partjától mindössze 20 kilométerre található fürdő 1965-ben nyitotta meg a kapuit, a fedett részleget 1975-ben adták át, s ekkortól kezdve álltak át az egész éves nyitvatartásra.

Ma már Zalakaros az ország legkedveltebb üdülőhelyei közé tartozik. A belföldi turisták által a kereskedelmi szálláshelyeken eltöltött vendégéjszakák száma alapján tavaly is a harmadik legnépszerűbb termálfürdős településnek bizonyult. Ezen a téren csak Hajdúszoboszló és Hévíz előzte meg, de az utóbbitól alig maradtak el.

Klasszikus gyógymedencék, élménymedencék, gyermekvilág, csúszdapark egyaránt található a fürdőben. Amennyiben járt már ott, akkor biztosan látta ezeket… De vajon jól emlékszik rá? Most a lenti kvízzel letesztelheti, hogy mennyi ismeri a Zalakarosi Fürdőt.

Vigyázzon, mert nem lesz olyan egyszerű, mint ahogy elsőre gondolná. Lehet, hogy érdemes előtte szétnéznie a fürdő weboldalán, vagy Facebook oldalán.

A kvíz a fotó alatt kezdődik.

Zalakaros gyógyvizes medence