Ezen a hétvégén Hévízen tartják a szokásos Lotus Retro autós szépségversenyt és felvonulást. Jövő héten pedig Mosonmagyaróváron tekinthetők meg a régi autók, motorok és tűzoltóautók.

A régi autók és a termálfürdők kedvelői ezen és a következő hétvégén összeköthetik a kellemest a hasznossal. Április 25. és 27. között rendezik ugyanis Hévízen a Lotus Retro Veteránautó Szépségverseny és Luxusautó Kiállítást. Május 3-án pedig Mosonmagyaróváron lesz egy hasonló rendezvény – az ottani termálfürdőtől egy 10 perces sétára.

A hévízi eseményt kilencedik alkalommal szervezi meg a Retro Mobil autós lap és a Lotus Therme szálloda. A szombati napon autós felvonulást tartanak a Hévíz-Keszthely-Hévíz útvonalon. Vasárnap pedig a közönség a hotel ősfás parkjában tekintheti meg a kiállított autókat, ahol a „lotus majális” keretében sok egyéb szórakoztató program is várja az érdeklődőket. A nézők szavazhatnak is, ugyanis egy autót közönségdíjban részesítenek. Az egyik korábbi Lotus Retro rendezvényről itt találnak egy videót.

Lotus Retro Hévízen

Lotus Retro Hévízen

Mosonmagyaróváron jövő szombaton rendezik a Veterán Autó és Motor Kiállítást, amit összekötnek a Veterán Tűzoltó Találkozóval. A régi autók, motorok és az öreg tűzoltóautók reggel 7 órától tekinthetők meg, délután 3-kor pedig felvonulást is tartanak. A rendezvény helyszíne a Flesch Károly Kulturális Központ parkolója lesz.

Veterán Mosonmagyaróvár

A tavalyi veteránautós kiállítás Mosonmagyaróváron