• Valószínűleg már nem sokáig, de még lehet találni olyan termálfürdőket, ahol 1500 és 1550 forintért kaphatunk teljes árú belépőjegyet.

  • Igaz, néhol ez csak félnapos tartózkodási lehetőséget biztosít.

Manapság már egy 2000-3000 forintos felnőtt napi fürdőbelépő is az olcsóbbak közé tartozik. Kicsit szokni kell még ezt, hiszen pár éve az 1500-2000 forint közötti sávban is egész széles volt a kínálat.

Ettől függetlenül azért még mindig találhatunk termálfürdő belépőt akár 1500 forintért is, bár csak március végéig, illetve április közepéig lesznek érvényben ezek az árak. Továbbá 1550 forintért is kínál belépőt egy egész jó kis gyógyfürdő, de nem lenne meglepő, ha legkésőbb a nyári szezon elején ott is emelnének az áraikon.

A kiskőrösi Rónaszéki Fürdő továbbra is meglepően jó jegyárakat kínál. A felnőtt napi belépő 1500 forintba, nyugdíjasoknak, diákoknak 1200 forintba kerül, de délutáni belépőt is válthatunk. Viszont azt fontos tudni, hogy takarékossági okokból április 15-ig a fürdő nem a megszokott helyen üzemel, hanem a szomszédos Imperial Hotel fürdőrészlegében érhetők el a szolgáltatásai. Itt gyógyvizes tanmedence, gyógyvizes ülőmedence, Kneipp taposó, sószoba, szaunák, pihenőszoba, büfé áll a vendégek rendelkezésére.

Ezen az árszinten ez nagyon jó lehetőséget jelent, érdemes kihasználni az április 15-ig tartó időszakot, pláne, hogy a „visszaköltözés” után azért elképzelhető, hogy áremelés is lesz. A fürdő keddtől vasárnapig 8 és 20 óra között, hétfőn 16 és 20 óra között üzemel. A hét első napján, a rövid nyitvatartás idején a délutáni jegyárak érvényesek.

Imperial Hotel Kiskőrös fürdőrészlege

A Balaton déli partjának közelében található Csiszta Fürdő téli árlistáját könnyű fejben tartani, ugyanis ilyenkor csak egyféle belépő kapható, ennek az ára 1500 forint. Jelenleg három medence jelenti a választékot és a fürdő 11 és 17 óra között látogatható. Várhatóan március végéig tart ez a rövid nyitvatartási idő, utána visszaállnak az egész napos üzemre, de akkor már magasabb áron lesz látogatható a termálfürdő.

Csiszta termálfürdő

Hagyományosan nagyon jó ár-érték arányú szolgáltatást nyújt a püspökladányi Sárrét Kincse Gyógyfürdő. A téli időszakban két beltéri, két kültéri medence áll a vendégek rendelkezésére. A napijegy 1550 forintba, a nyugdíjas és a diák belépő 1250 forintba kerül, de a helyi lakosoknak ennél olcsóbb jegyeket is biztosítanak. Januárban egy kicsit rövidítettek a nyitvatartáson. Április végéig hétfőtől csütörtökig 8 és 17 óra között, pénteken 8 és 19 óra között, a hétvége két napján 10 és 19 óra között tart nyitva a fürdő.

Püspökladányi Sárrét Kincse fürdő beltéri medencéje

A heti fürdős programokról, akciókról szóló összeállításunkat itt olvashatja.