• Egy magyar cég nevéhez fűződnek az Esztergommal szomszédos település fürdőjében megvalósított fejlesztések.

  • A párkányi fürdő is részt vesz a “fotózós, rajzolós” nyereményjátékban.

Tavasszal már beharangoztuk, hogy látványos fejlesztések várhatóak a párkányi termálfürdőben, azaz a Vadas Thermal Resortban. A fürdőkomplexum Esztergommal átellenben, a Duna túlsó oldalán található, így sokan látogatják Magyarországról is. A létesítmény egy háromcsillagos szállodát, egy egész évben üzemelő uszodát, valamint egy szezonálisan működő termálfürdőt és egy vízi vidámparkot foglal magában.

A Vadas Thermal Resortban összesen hét kültéri és két beltéri medence található. A fürdőben minden korosztály megtalálja a neki való szórakozási lehetőséget. A legkisebbek örömére a gyermek élménymedence dugig van vizes játékokkal, a lazítani vágyók elmerülhetnek a pezsgőmedencében vagy a relax élménymedencében, de még az adrenalinfüggők is megtalálják a nekik való szórakozási lehetőséget, a fürdő csúszdapark részében ugyanis hat óriás vízi csúszda kapott helyet. Az idei évre készült el a kalandpark, a műfüves focipálya illetve tenisz-, tollaslabda- és streetballpálya.

Párkány Vadas termálfürdőAz eddigi élményelemek mellé idén nyáron azonban a vízi csúszdák telepítője, az Eleven Kft. saját gyártású és fejlesztésű termékei is elhelyezésre kerültek. A gyermekmedencéből eltűnt néhány vízágyú és a helyére egy vulkánt ábrázoló, poliészter műgyantából készülő új csúszda került. Az elemet folyosó kapcsolja össze a régi csúszdával, ráadásul az új csúszda révén lehetőség nyílik arra is, hogy egyszerre több gyerek élvezhesse a játék adta lehetőségeket, elkerülve a folyamatos sorban állást, amely megszokott jelenség a kis csúszdánál, a gyermekmedence királyánál.

Párkány Vadas termálfürdőA gyermekmedence újításai mellett a csúszdaelektronika is jelentős fejlesztéseken esett át. Új, SplashWare indítólámpát kaptak a csúszdák, amelyek a csúszás ideje alatt már mérik a csúszó sebességét is. A már évek óta üzemelő fotórendszerrel pedig idén is megörökíthetőek a csúszások.

Párkány Vadas termálfürdőA nyaralás még élvezetesebbé válhat az Eleven Kft. és a Vadas Thermal Resort közös nyereményjátékával. A fürdőzők lerajzolhatják vagy lefényképezhetik magukat, illetve a kihelyezett élményelemekkel kapcsolatos legnagyobb élményeiket. A beküldött pályaművek közül kisorsolt öt szerencsés nyertes pedig páros belépőt nyerhet a fürdőbe.