• Korábban Debrecenben és Kecskeméten is dolgozott a kisújszállási termálfürdő, szálloda és kemping öt évre kinevezett vezetője.

  • A Kumánia fürdőt és a hozzá kapcsolódó szállodát négy évvel ezelőtt nyitották meg.

Öt évre – 2021. augusztus végéig – Zámbori Pétert nevezte ki Kisújszállás Város Önkormányzata a tulajdonában lévő Kumánia Gyógyfürdő Kft. ügyvezetőjévé. A kisújszállási vállalkozás üzemelteti a Magyar Turizmus Minőség-díjas, háromcsillagos Hotel Kumániát, a Kumánia Gyógy- és Strandfürdőt, valamint a Kumánia Ifjúsági Szállást és Kempinget.

A jelenleg is a céget vezető közgazdász szakember korábban Debrecenben marketing és kommunikációs igazgatóként dolgozott az Aquaticum fürdőkomplexum, a Debreceni Sportuszoda, valamint a Hotel Lycium tulajdonosánál. Az elmúlt években pedig a Kecskeméti Fürdőt üzemeltető Hírös Sport Nonprofit Kft. ügyvezetője volt.

Zámbori Péter KumániaA Kumánia nevet viselő gyógyfürdő és szálloda 2012 májusában nyitotta meg kapuit. A kisújszállási fürdőben öt beltéri, valamint két kültéri medence található, ezen felül szaunarészleg, wellness és gyógyászati kezelések is elérhetők a létesítményben.

Kumánia Kisújszállás fürdőA Kumánia gyógyászati részlegében OEP-támogatással vehető igénybe a medencefürdő, a gyógyvizes kádfürdő, az iszappakolás, a súlyfürdő, a szénsavfürdő, az orvosi gyógymasszázs, a víz alatti vízsugármasszázs, a víz alatti csoportos gyógytorna, valamint a 18 év alattiak gyógyúszása.