• Nemcsak a megszokott szolgáltatásokkal várja a gyomaendrődi fürdő a látogatókat, hanem új élményelemekkel is.

  • Sőt, most egy nyereményjátékban is részt vehetnek.

A Gyomaendrődön található Liget Gyógyfürdő öt beltéri medencével és négy kültéri medencével várja a vendégeket. Mindenki megtalálhatja a neki való kikapcsolódási formát, legyen kicsi vagy nagy, pihenésre, gyógyulásra vagy aktív kikapcsolódásra vágyó, ráadásul a belépőjegyeik árai is nagyon kedvezőek.

A Gyomaendrődön feltörő termálvizet a 60-as években nyilvánították gyógyvízzé. A Liget Fürdő gyógyászati részlegében számos balneoterápiás kezelés érhető el, akár OEP-támogatással is. A wellness részlegben pedig további különleges kezelési módszereket, illetve masszázsokat vehetnek igénybe a vendégek.

Gyomaendrődi fürdő KINGA beltéren tanmedence, két gyógymedence, egy játékokkal felszerelt pancsoló medence, továbbá egy ovális alakú, élményelemekkel dúsított lazítómedence és egy hideg vizes merülőmedence is található. A kültéren kapott helyet egy úszómedence, egy gyógyászati medence, egy kis csúszdával, valamint gombazuhannyal rendelkező pancsoló és egy strandmedence is. Az utóbbiban vízi csúszda és három, a KING termékcsaládból származó vízágyú, illetve egy vízi ösvény található.

Liget Gyógyfürdő KINGA fürdőben elhelyezett élményelemekhez most egy nyereményjáték is kapcsolódik, amelyet a fürdő és a KING termékcsaládot gyártó Eleven Kft. közösen szervezett. A fürdőzők lerajzolhatják vagy lefényképezhetik magukat, illetve a kihelyezett élményelemekkel kapcsolatos legnagyobb élményeiket. A beküldött pályaművek közül kisorsolt öt szerencsés pedig páros belépőt nyerhet a fürdőbe.