• Szombaton véget ér a karbantartási leállás a mezőkövesdi Zsóry Gyógyfürdőben.

  • Az újranyitó fürdőben ismét elérhető lesz a szaunavilág.

  • A fedett élményfürdő és uszoda pedig a hét első négy napján felár nélkül látogatható.

Október 9-én, azaz most hétfőn kezdődött el a szokásos őszi karbantartási szünet a mezőkövesdi Zsóry Gyógyfürdőben. A munkák véget értek, így október 14-től, szombat reggel 8:30-tól újra várják a fürdővendégeket.

Fontos újdonság, hogy az újranyitástól kezdődően ismét a vendégek rendelkezésére fog állni a fürdő szaunavilága, ráadásul a hét minden egyes napján. Jó hír az is, hogy mostantól hétvégenként ingyenes szaunaceremóniákat tartanak, ebbe beleértve a nyitó hétvégét is.

A szaunavilágban finn szauna, infraszauna, gőzkabin, sókamra, jakuzzi, Kneipp medence, merülőmedence várja a vendégeket, de hétvégén a bioszauna is üzemel. Az ide szóló jegy ára hétfőtől csütörtökig 2900 forint, péntektől vasárnapig 3900 forint. Ami szintén kedvező, hogy nem szükséges az alap fürdőbelépőt is megvenni, azaz arra is van lehetőség, hogy a vendégek kizárólag csak a szaunavilágba váltsanak belépőjegyet. Ezt amúgy kevés fürdőben teszik lehetővé…

Aki megnézi a fürdő frissülő árlistáját, az egy további kedvező újdonságot is észrevehet. Hétfőtől csütörtökig a fedett élményfürdő és uszoda kiegészítő belépő vásárlása nélkül is látogatható (Ez alól kivételt csak az jelent, ha ezekre a napokra épp kiemelt időszak esik. Továbbá a NEAK jeggyel és az önkormányzat által támogatott belépővel érkezőknek ekkor is kell kiegészítő jegyet váltaniuk).

Amúgy az alap belépőjegy ára változatlan, tehát felnőtteknek 4000 forint, nyugdíjasoknak 3600 forint, az ifjúsági jegy ára 3100 forint. Az élményfürdő és uszoda kiegészítő jegy sem drágult, az ára hétfőtől csütörtökig 1500 forint (de ezt a többség megspórolhatja), hétvégén pedig 2000 forint.

fedett élményfürdő Mezőkövesden a Zsóry fürdőben