• Nyíregyházán két termálfürdőben is olcsóbban vásárolhatnak napijegyet a helyi nyugdíjasok.

  • Az akció a hétfői napokra vonatkozik.

  • Sárváron a keddi napok akciósak a nyugdíjasoknak és náluk a kedvezmény nem csak a helyieknek jár.

Tegnap Nyíregyházán tartottak programokat az Idősek Világnapja alkalmából. A rendezvényen Podlovics Roland, a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. vezérigazgatója is részt vett, ahol egy, a jelenlévők számára örömteli bejelentést tett: az év végéig a társaság két termálfürdőjében – hétfőnként – kedvezményes áron válthatnak belépőt a helyi nyugdíjasok.

Ez konkrétan a Júlia Fürdőt, illetve a Sóstógyógyfürdőn található Aquarius Élményfürdőt jelenti. Utóbbinál a nyíregyházi nyugdíjas belépőjegy ezeken a napokon 1900 forint helyett 1200 forintba kerül. A Júlia Fürdőben pedig 1200 forint helyett 900 forintért válthatnak belépőt a nyugdíjasok.

Sóstó termálfürdő nyugdíjas

Mondjuk erről egyelőre csak a város honlapján írtak, a Sóstógyógyfürdő honlapján és Facebook oldalán még nem szerepel a hétfői kedvezmény. Ezért azt tanácsoljuk, hogy ha valaki már jövő héten kihasználná a kedvezményt, akkor előtte érdeklődjön az adott fürdőnél.

A termálfürdők egyébként a nyáron kívüli holtszezonban rendszeresen előállnak kedvezményekkel. A Sárvári Termálfürdőben például szeptember eleje óta ismét elérhető a nyugdíjasoknak szóló keddi kedvezmény. A fürdő a nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezőknek amúgy is jelentőssel olcsóbban (3200 forint helyett 1700 forintért) kínál napi belépőt, amit keddenként 900 forintra csökkentenek. A sárvári akció december 8-ig érvényes és nem csak a helyi lakosoknak szól.

Ezen a héten kedden, délelőtt 10 órakor megnéztük a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő webkameráját és ebből látszik, hogy egész sokan kihasználták a keddi akciót.

Sárvár termálfürdő nyugdíjas kedd

Az első fotó Sóstógyógyfürdő Facebook oldaláról származik.