• A bejáratot, a fedett gyógyfürdőt, valamint a gyermekmedencét érintő fejlesztések is lesznek a közeljövőben a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumban.

  • Felújítják az öltözőt is.

Tavaly év végén nevezték ki Boros László Attilát a Büki Gyógyfürdő Zrt. vezérigazgatójává. Decemberben a helyi televíziónak adott interjújában már néhány dolgot elárult a fürdő fejlesztésével kapcsolatos tervekről. Kiderült, hogy egy nagyjából kétmilliárd forint értékű beruházás van folyamatban. Fontosnak tartotta az új vezérigazgató, hogy a fejlesztés minden egyes eleme vagy a vonzerőt növelje, vagy a költségeket csökkentse.

Kiderült az is, hogy a fejlesztéseket önerőből, valamint hitelből fogják megvalósítani és Boros László Attila úgy számolt, hogy a következő időszak beruházásai 4-8 év alatt fognak jelentős változást hozni a fürdő életében.

Bükfürdő gyógyfürdőA Vas Népe napilap tegnap számában néhány konkrétumot is írtak a leendő bükfürdői fürdőfejlesztésről. Ezek közé tartozik, hogy átalakítják a 2011-ben átadott előcsarnokot úgy, hogy a komplexum főbejáratának a szerepét tölthesse be. Felújítják, modernizálják az öltözőt, a jelenlegi vállfás rendszert öltözőszekrényes, váltókabinos megoldásara cserélik.

Belső kávézó-teázó részleget alakítanak ki. Felújítják a fedett gyógymedence teret, valamint a félig fedett külső gyógymedencét. Továbbá új attrakciókkal egészítik ki az élményfürdőben található gyermekmedencét.

Itt találja a teljes cikket.