• Felújított uszodával és élményfürdővel bővül hétfőtől a mezőkövesdi fürdő kínálata.

  • Az új fedett részlegben egész évben várják a vendégeket.

A mezőkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdő Facebook oldalán jelentették be, hogy március 6-án, hétfőn nyitják meg az új részlegüket. Ez a teljeskörűen felújított uszodát, valamint egy élményfürdő részleget foglal magában. A Zsóry Fürdő új egysége már bő egy hónapja gyakorlatilag teljesen elkészült, azóta a terheléses próbaüzem zajlott.

Az élményfürdőben három csúszda található, ezek különböző lejtésűek, s a legmagasabb 6 méterről indul. Ezen felül hullámmedence, sodrófolyosó, pezsgőágyak, nyakzuhanyok is a vendégek rendelkezésére állnak. A leginkább jópofa megoldásnak a csészeformájúnak mondott – de szerintünk inkább tányérformájú – pezsgőmedence tűnik: ez magasabban van a többi medence szintjénél és a felesleges vize az alatta lévő sodrófolyosóba ömlik.

A fedett élményfürdő egész évben várja a vendégeket. Hétfőtől kezdődően 9:30-tól 18 óráig tart majd nyitva. Az új egység kiegészítő belépőjegy váltásával látogatható. Ez magyarán azt jelenti, hogy az alap belépő mellé (ez egy felnőttnek jelenleg 1800 forint), kell váltani élményfürdő és uszoda kiegészítő jegyet, aminek 1200 forint az ára.

Aki később, de még ebben a hónapban próbálná ki az új részleget, az figyeljen arra, hogy hó végén karbantartási szünet lesz a Zsóry Fürdőben! Egészen pontosan március 27. és 31. között nem lesz nyitva a létesítmény, de április elsejétől (szombattól) majd újra látogatható.

A lenti videó még a próbaüzem alatt készült.