• A kínálatát a tél folyamán egy különleges sós dézsafürdővel bővítő termálfürdő május közepéig bezárta kapuit.

  • A nyárra sok programmal készülnek és a tervek szerint idén sem ér véget a szezonjuk kora ősszel.

Március elsejétől kezdődően karbantartási munkák miatt nem üzemel a Zalaszentgróti Termálfürdő. Hosszú idő után ez volt a fürdő első téli szezonja, amikor nyitva tartottak, a korábbi években jellemzően májustól szeptember végéig várták a vendégeket.

A mostani téli nyitvatartást az tette lehetővé, hogy a Zalaegerszegi Úszóklubbal szerződést kötöttek, így a sportolók a termálfürdő úszómedencéjét használták edzésre az elmúlt hónapokban. Ugyanakkor ez a szerződés február végén lejárt. Ezen felül egyébként iskolai úszásoktatások is zajlottak a fürdőben.

A tervek szerint május 15-én nyit majd ki újra a Zalaszentgróti Termálfürdő. A város képviselő-testülete elé beterjesztett beszámoló szerint idén is úgy terveznek, hogy nem zárnának be kora ősszel.

A fürdő az elmúlt télen egy újdonságot is bevezetett, ugyanis a szabadtéri részre egy erdélyi sós dézsafürdőt telepítettek, ami hamar kedveltté vált a vendégek körében. A sós dézsafürdő majd a nyári szezonban is a vendégek rendelkezésére fog állni.

A termálfürdő vezetőjétől korábban megtudtuk, hogy az idei szezonra is számos programmal készülnek, így például retró nap, gyereknap, családi nap, jótékonysági nap és autóbemutató is várható.

Zalaszentgrót sós dézsafürdő