• A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. egyedi lehetőséget hirdetett Budapest 150. születésnapjára.

  • Mindössze 150 forintos jeggyel lehetett fürdőzni, ezzel az ajándékkal köszöntötte lakosait a főváros.

Budapest 150. születésnapja alkalmából november 17-én kedvezményes áron lehetett látogatni a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.-hez tartozó fürdőket. A fővárosi lakosok számára meghirdetett akció nagy sikert aratott.

„Minden jegy elkelt! Nem ismeretlen ez a felirat társaságunk fürdőiben. Az azonban fürdőtörténetünkben is páratlan – talán vissza nem térő – napnak és pillanatnak számított, hogy néhány óra alatt minden fürdőnk minden jegye elkelt az online rendszerben – a délelőtti és a délutáni időszakra egyaránt” – olvasható a Budapest Gyógyfürdői Zrt. közleményében.

A belépőket november 4-től lehetett megvenni – csak online módon. Az ÉnBudapestem applikációval már november 3-án elővásárlási lehetőség volt a jegyvásárlásra, a 2000 darabos keret reggel 8 órára mind el is fogyott. Másnap több mint 8 ezer fürdőjegy talált gazdára jóval dél előtt. A kilenc fürdőben összesen több mint 10 ezer vendég vett részt a Fürdőünnepen.

szabadtéri medence a Gellért Gyógyfürdőben

A Budapest Gyógyfürdői Zrt.-hez tartozó fürdők ezért ezen a napon teljes személyzettel működtek annak érdekében, hogy a telt házas napon is minden vendégnek szülinapi élményben lehessen része. A Fürdőünnep helyszínei voltak Pesttől Budán át Óbudáig: Csillaghegy, Dandár, Gellért (fenti képen), Lukács, Palatinus, Paskál, Pesterzsébet, Rudas és Széchenyi fürdők.